Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ισραηλίτικος μηχανισμός προπαγάνδας: «Ο Τρομοκράτης» από τη Γάζα και οι «Tora Bora σήραγγες» το τεράστιο σιωνιστικό ψεύδος…


— Έχουμε δει αυτά τα κόλπα καιρό πριν και τις εικόνες που πλάθουν οι σιωνιστές για τους απρόσεκτους.
— Δεν είναι μόνο αυτά τα υποτιθέμενα «μαζικά δίκτυα τούνελ» για τα οποία και ουρλιάζει το Ισραήλ για «μυστικές και κρυφές» εγκαταστάσεις, αλλά όπως και οι ιστορίες για το μεγάλο δράκο ακούμε μόνο στο περίπου, αλλά ποτέ δεν βλέπουμε κάτι, εκτός από τις πλαστές «εκθέσεις πληροφοριών» για να μπορεί το Ισραήλ να σκιαγραφεί το κάθε απατηλό τέρας, που θέλει να εξοντώσει με τους βομβαρδισμούς του και να κουκουλώσει με πέπλα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας.
— Πού ακούσαμε για αυτά τα φανταστικά «τούνελ» πριν;….
Ω ναι, τα τεράστια υπόγεια καταφύγια μέσα… στο Αφγανιστάν.

— Με αυτούς και άλλους ψευδείς ισχυρισμούς, που χρησιμοποιήθηκαν για να βομβαρδιστεί και να μετατραπεί σε κόλαση αυτή η αθώα χώρα, για να βρεθεί δήθεν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Φυσικά ήταν κρυμμένος στο βελούδινο δίκτυο τούνελ του, από όπου οι δυτικοί εγκέφαλοι εξαπατούντο, ενώ ολόκληρος ο δυτικός megalomilitary μηχανισμός, παρακολουθούσε τα…. κινητά του. Και φυσικά αυτά τα ογκώδη, βαριά εξοπλισμένα, περίτεχνα και πολύπλοκα κρησφύγετα ποτέ δεν βρέθηκαν, ούτε υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής που ποτέ δεν βρέθηκαν στο Ιράκ. Αλλά ποιος χρειάζεται αποδείξεις τη στιγμή που σας χαρίζουν τη δικαιολογία και ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη;

— Δεν χρειάζεται να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία στον σημερινό κόσμο των μίντια, είναι αρκετό ένα μεγάλο μικρόφωνο, όπως αυτά που υπάρχουν αποκλειστικά στα μέσα μαζικής υστερίας που όλα ελέγχονται από τους σιωνιστικές. Αρκεί να δει κανείς αυτές τις ανοησίες προπαγάνδας, να βαπτίζονται ως αξιόπιστες πληροφορίες που δήθεν υποδεικνύουν «σαφώς» και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την «ανάγκη» τους να βομβαρδίσζουν τη Γάζα μέχρι να την μετατρέψουν σε έναν τεράστιο κρατήρα και να πουν «πραγματικά η δουλειά έπρεπε να γίνει» προκειμένου να καταστρέουνι αυτό το «τεράστιο σύστημα από τούνελ» που βρίσκεται κάτω από κάθε ίντσα της «τρομοκρατικής» Γάζας.

— Βρέθηκε! ΑΠ…. και με… «φωτογραφία» !!! Μέρος του μαζικού λαβύρινθου του Μπιν Λάντεν, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την 9/11 για να δικαιολογήσει τα «αντίποινα».
— Στο παρακάτω απόσπασμα από την εφημερίδα Washington Times, η εστίαση είναι τώρα, στις…. «μυστικές σήραγγες» της Χαμάς:

 — Έκπληκτο το Ισραήλ από το δίκτυο των τούνελ της Χαμάς
— Η Ισραηλινή στρατιωτική νοημοσύνη αντιμετωπίζει επικρίσεις, για την «αποτυχία» να κατανοήσει το δίκτυο των σηράγγων και άλλων υπόγειων εγκαταστάσεων που χτίστηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
— «Θα δούμε, όταν τελείωσε ο πόλεμος,» είπε ο κ. Pollak σε συνέντευξή του, «αλλά είναι σαφές ότι το συγκρότημα υπόγειων σηράγγων ήταν πολύ πιο εκτεταμένο από ό, τι ισραηλινή στρατιωτική νοημοσύνη αντιλαμβανόταν.»

Οι ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ, φέρονται να συνέλεξαν «πληροφορίες» για απόφαση των μαχητών της Χαμάς, σύμφωνα με την οποία, μια ομάδα σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει διάφορες σήραγγες στη Γάζα, που εκτείνονται κάτω από ισραηλινό έδαφος για μια μεγάλη επίθεση, που χρονικά προσδιορίζεται με την έναρξη του το εβραϊκό νέο έτος, Rosh Hashanah, στις 24 Σεπτεμβρίου…. …. …. …. ….
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ sibilla

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom