Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Μετά τη Στεφανίδη η σειρά του Φιλιππίδη για ένα ακόμα μετάλλιο στο επί κοντώ (Δείτε Live)


Μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε προχτές η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε σήμερα η σειρά του Κώστα Φιλιππίδη να ζευγαρώσει τα Ελληνικά μετάλλια και μάλιστα στο ίδιο αγώνισμα,στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Ζυρίχη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ρίχνεται σήμερα στη μάχη στον τελικό του
επί κοντώ,που αρχίζει στις 16:03 και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων.Ο 27χρονος πρωταθλητής είναι μεταξύ των 14 αθλητών του αγωνίσματος και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο που πήρε φέτος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στο Σόποτ. Μεγάλο φαβορί του αγωνίσματος είναι ο Γάλλος Ρενό Λαβιγενί, που στις 15 Φεβρουαρίου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με 6,16μ.

Να σημειώσουμε ότι Ελληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στον τελικό με άλμα στα 5.50μ με την πρώτη προσπάθεια!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡITsports στις 16:00

Δεύτερη στην Ευρώπη η Κατερίνα Στεφανίδη

Ως γνωστόν προχτές η Ελληνίδα αθλήτρια με άλμα στα 4,60 μέτρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης

Με άλμα στα 4,60μ. η ελληνιδα πρωταθλήτρια κατετάγη δεύτερη πίσω από τη Ρωσίδα Ανζέλικα Σιντόροβα, η οποία ήταν και η μοναδική που την ξεπέρασε με άλμα στα 4,65μ.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν πρώτη μέχρι και το τελευταίο άλμα όταν η Σιντόροβα κατάφερε τελικά να περάσει τον πήχη που είχε τοποθετηθεί στα 4,65μ.

Η Στεφανίδη, η οποία έχει φετινό ρεκόρ 4,71μ., πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,45μ., με τη δεύτερη τα 4,55μ. και τα 4,60μ. ενώ απέτυχε και στις τρεις προσπάθειές της στα 4,65μ.

Αυτό ήταν το 20ο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom