Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (EU) ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ


— Μας λένε με σιγουριά, ότι θα μας κάνουν Βουλγαρία ή Κίνα ή Αλβανία…. Μας το λένε, κυρίως αυτοί που αδιάκοπα μας δυναστεύουν!!!!!!

— Αν σήμερα η Βουλαρία έχει μια εικόνα, που κανένας στην Ευρώπη δεν ζηλεύει, δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει, επειδή το 2007 μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση (εκτός ευρωζώνης). Αυτό που βλέπει σήμερα ο κάθε επισκέπτης με τη πρώτη ματιά μπαίνοντας στη Βουλγαρία, θα υπήρχε, είτε έμπαινε στην ΕΕ, είτε όχι. Είναι μια κληρονομιά του μακρόχρονου δικτατορικού κομμουνιστικού καθεστώτος.

— Αυτήν την εικόνα, την είχα υπόψη μου από φοιτητής, από τα χρόνια της δικιάς μας στρατιωτικής χούντας. Αν θέλεις σωστή και αντικειμενική πληροφόρηση, μπορείς να την έχεις και δικαιολογία δεν υπάρχει καμία για τυχόν τύφλωση.

— Αυτή η εικόνα, γενική και κοινή σε όλα τα λεγόμενα πρώην κομμουνιστικά κράτη, με κρατούσε μακριά, από κάθε σκέψη να ασπαστώ και να στηρίξω τον καλούμενο και υπαρκτό σοσιαλισμό. Αυτή η εικόνα, πιστοποιεί την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ σε αυτά τα κράτη, τα οποία σε μια νύχτα κετάρρευσαν από καθεστωτική σαπίλα και διαφθορά και την ίδια νύχτα, παρήγαγαν από το πουθενά, ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, μια φουρνιά από εβραίους πάμπλουτες ολιγάρχες…! Εβραίοι πάμπλουτοι ολιγάρχες, που ήσαν και η άρχουσα «κομμουνιστική» τάξη των ανατολικών δικτατορικών καθεστώτων.

— Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑ….! Πέρα από τα κεντρικά σημεία μερικών πόλεων, αν πας στη Βουλγαρία και κάνεις στη πάντα τη πρόχειρη βιτρίνα, ακριβώς δίπλα, εύκολα θα δεις, τη συγκαλυπτόμενη εικόνα φτώχειας και εξαθλίωσης…. Κριτήρια εισόδου στη πόρνη ΕΕ και τρίχες κατσαρές…. Και μέσα στις πόλεις και στην εθνική οδό, κάθε 2-3 λεπτά συναντάς τον αραμπά της υπανάπτυξης και σκόρπιες, αμέτρητες γκαβαλίνες!!!!!!

— Πριν κάποιος ανόητος μου μιλήσει για δωρεάν ιατροφαρμεκευτική περίθαλψη, να μελετήσει οικονομολογικά, τη τεράστια έλλειψη φαρμάκων την εποχή του ανύπαρκτου σοσιαλισμού (και τώρα βέβαια με ακραίο καπιταλισμό) και την παράλληλη κατάργηση ουσιαστικά, της αμοιβής εργασίας. Αυτό σημαίνει, ότι στα καθεστώτα αυτά, ο εργατοϋπάλληλος με την απλήρωτη παραγωγή του, χρυσοπλήρωνε την ελλειμματική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των καθεστώτων.

— Τις εικόνες αυτές του αραμπά μια χώρας μέλους της ΕΕ, της είδα κι΄ εγώ, αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο, ενώ παρακείμενα, ο ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα και της Μέρκελ, κάνουν αγώνα δρόμου για τη κατασκευή νέας εθνικής οδού, με τιμές Γερμανίας και δάνεια που θα φεσώσουν τον Βουλγάρικο λαό, για τα απόμενα 80 – 100 χρόνια.

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom