Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αυτοκτόνησε αστυνομικός που πίστευε ότι τον παρακολουθούσε η CIA


Σοκ έχει προκαλέσει στην αστυνομική οικογένεια της Θεσσαλονίκης η αυτοκτονία ενός αστυνομικού που πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Νεάπολη. Ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ζήτησε πίσω το όπλο του

Λίγες ώρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο αστυνομικός υπάλληλος είχε ενημερωθεί ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να του επιστρέψει το περίστροφό του καθώς δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια οι ψυχολόγοι της ΓΑΔΘ είχαν αφαιρέσει την άδεια οπλοκατοχής από τον αστυνομικό.

Πίστευε ότι τον παρακολουθούσε η CIA

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο αυτόχειρας είχε υπηρετήσει στην φρουρά πρώην Αμερικανού προξένου της Θεσσαλονίκης. Από τη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο και μετά είχε παρουσιάσει παρεκλίνουσα συμπεριφορά. "Μας έλεγε συχνά ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της CIA" αναφέρει συνάδελφός του. Στο αστυνομικό μέγαρο είναι γνωστό το περιστατικό κατά το οποίο ο άτυχος αστυνομικός επιτέθηκε φραστικά σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΓΑΔΘ ζητώντας του "να πάρει τους ρουφιάνους που τον παρακολουθούν έξω από το σπίτι του".

Αστυνομικοί που τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως ένα καλό παιδί που απέκτησε εμμονές μετά το πέρασμά του από την φρουρά του Αμερικανού προξένου. Κανείς δεν περίμενε, ωστόσο, αυτή την κατάληξη.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom