Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ – Μπήκε τάχιστα σε…. ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!…


Γράφει ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ
— Λυπάμαι, αλλά μερικά προβλέψιμα θέματα, επαληθεύονται γρήγορα.
— Μερικοί με βλέπουν παράξενα, όταν βγάζω προς τα έξω έντονες επιφυλάξεις, κόντρα με έντονα ρεύματα ενθουσιασμού και αδικαιολόγητης υπεραισιοδοξίας.
— Ένα να ξέρετε. Ο οικονομικός πόλεμος είναι σκληρός και αιματηρός
και φυσικά χρησιμοποιεί μεθόδους προπαγάνδας-παραπληροφόρησης, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον ένοπλο πόλεμο.

— ΕΠΟΜΕΝΩΣ, όταν βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες έντεχνα κατευθυνόμενες, πρέπει να βλέπουμε ποιος τις σπρώχνει και να αρχίσουμε να υποπτευόμαστε, γιατί τις λέει. Σε δεύτερη αλλά άμεση φάση, πρέπει να αναλύουμε την ευστάθεια και το κύρος της πληροφόρησης, ώστε να μη βιαστούμε σε συμπεράσματα-παγίδες, αφού έτσι κι΄ αλλιώς δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

— Στην Φερνάντες Κίρχνερ (η οποία διαδέχθηκε στη προεδρία της Αργεντινής τον…. σύζυγό της) έχω αναφερθεί παλιά και σε ανύποπτο χρόνο την είχα κρίνει για συγκεκριμένους λόγους αναξιόπιστη.
— Ανήκει και αυτή στη κυβερνητική κάστα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, των μεταδικτατορικών Περονιστών, οι οποίοι φέρουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για το οικονομικό κατάντημα της Αργεντινής, μιας χώρας που θα έπρεπε να είναι οικονομικά αυτάρκης στα πάντα!!!

Σας είχα πει… Όταν μια χώρα χρεοκοπεί, αυτό συμβαίνει μόνο επειδή η πολιτική της ηγεσία εισπράτει δάνεια και τα μετατρέπει σε πλούτο των στελεχών της…. Όταν λοιπόν, εξαγγέλεται πομπωδώς άρνηση πληρωμής των δανείων, χωρίς η δικαιοσύνη της χώρας αυτής να ακουμπήσει τους πολιτικούς που καταλήστεψαν τα δάνεια και οδήγησαν σε χρεοκοπία, τότε οι εξαγγελίες αυτές είναι μούφα και πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι.

— Να μη μακρυγορώ, αλλά 2-3 μέρες, μετά το παραμύθιασμα και τα γελοία πανηγύρια, για δήθεν άρνηση στους πιστωτές της (ακόμα και με αρχίδια ειπώθηκε) υπερυψώμενης Φερνάντες Κίρχερν, από τα παγκόσμια ΜΜΕ, που όλοι ξέχασαν σε ποιους ανήκουν και τι διαμορφώνουν, ήρθε σήμερα, με σχετικά μικρότερα γράμματα, η συμφωνία (ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!) της Φερνάντες Κίρχερν με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ της Αργεντινής και ξεχάστηκε ο…. εβραίος εκβιαστής, λες και οι υπόλοιποι δεν είναι!!! Μας λένε δε εμπιστευτικά, ότι ευτυχώς δεν προσέφυγε στο ΔΝΤ, αλλά στο…. ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ, στο οποίο συμμετέχουν όλοι τα ισχυρά αφεντικά του… ΔΝΤ!!!!!!! Σάχλες, αντάξιες μιας Cristina Fernández de Kirchner…

— Για να καταπιούμε και να χωνέψουμε το νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της Αργεντινής, μας ψυθιρίζουν στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ μας αυτί, ότι θα υπάρξει κούρεμα του χρέους και θα πληρώσει μόνο το 60%….. Αν είναι σαν το δικό μας κούρεμα, που τα πάντα φορτώθηκαν στο Ελληνικό δημόσιο, τότε θα καεί και των Αργεντίνων η γούνα τους, θα καεί και η -ούνα τους!!!

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom