Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ο τζάμπας πέθανε χτες... (βίντεο)

Μόνο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα πλέον σε Αττική & Εύβοια

Μόνο ψηφιακά γίνεται από χτες, 1η Αυγούστου, η εκπομπή των τηλεοπτικών καναλιών σε Αττική και Εύβοια, καθώς υλοποιήθηκε το δεύτερο «περιοχικό» switch – off του αναλογικού σήματος, όπου 11 κέντρα εκπομπής που εκπέμπουν αναλογικά, μεταξύ των οποίων και η «Πάρνηθα».

Σε απλά ελληνικά:Αναλογικό σήμα πάπαλα!

Οι κυβερνώντες για το καλό μας και για την τσέπη των φίλων της στη Digea μας έκοψαν πλέον και την τζάμπα τηλεόραση,που θα την πληρώνουμε βέβαια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είτε βλέπουμε είτε δεν βλέπουμε

Αν βέβαια επιμένετε να βλέπετε τηλεόραση θα πρέπει να τα σκάσετε ή για ψηφιακή TV ή για αποκωδικοποιητή... ο τζάμπας πέθανε οριστικά.Τελείως συμπτωματικά βέβαια εκπέμπουν αναλογικά από την Πάρνηθα,με λίγα "χιόνια",τα δύο κανάλια της ΝΕΡΙΤ!!!!

Διαβάστε τι μας λέει η "φίλη" μας Digea
Επίσης, τα κέντρα εκπομπής «Υμηττός» και «Αίγινα», που μεταδίδουν ήδη ψηφιακά τηλεοπτικό πρόγραμμα, θα εκπέμπουν πλέον σε νέες συχνότητες.

Μετά τις 2 τα μεσάνυχτα της 1ης Αυγούστου θα πρέπει να επανασυντονίσετε τις τηλεοράσεις και τους αποκωδικοποιητές σας

Όσοι τηλεθεατές λαμβάνουν σήμα από τα δύο αυτά κέντρα (σ.σ. η πλειονότητα δηλαδή των τηλεθεατών στην Αττική) θα πρέπει μετά τις 2 τα μεσάνυχτα να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους ή τους αποκωδικοποιητές τους σε περίπτωση που αυτός δεν είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον δέκτη σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Για να δείτε από ποιο σημείο εκπομπής λαμβάνετε σήμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Digea εδώ

Δείτε την διαδικασία για να επανασυντονίσετε τους δέκτες ή τον αποκωδικοποιητή σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom