Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Θρίλερ εν εξελίξει στην Κοζάνη: Εισβολή ένοπλου κτηνοτρόφου στον Οργανισμό Αποζημιώσεων (βίντεο)

update(ώρα 13:55):ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

- Στο σημείο βρίσκεται ο αδερφός του δράστη καθώς και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας
- Ο κτηνοτρόφος μπήκε στον Οργανισμό κρατώντας καραμπίνα και αμέσως προκλήθηκε πανικός
- Οι υπάλληλοι και ο κόσμος άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν ενώ γρήγορα έφτασε στο σημείο και η αστυνομία
- Δείτε στο βίντεο τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την εισβολή του κτηνοτρόφου

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη, αφού ένας κτηνοτρόφος βρίσκεται ταμπουρωμένος και απειλεί με καραμπίνα, από τις 11.15 το πρωί.

ΦΩΤΟ από kozan.grΦΩΤΟ από kozan.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, από την Εράτυρα. Στο σημείο έχει σπεύσει ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας και όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha και ο αδερφός του, που προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, που παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις. Όπως είπε ο ίδιος στο NewsIt οι προσπάθειες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι στιγμές είναι κρίσιμες.

ΦΩΤΟ από kozan.grΦΩΤΟ από kozan.gr
ΦΩΤΟ από kozan.grΦΩΤΟ από kozan.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της εισβολής, μέσα στον Οργανισμό βρισκόταν και κόσμος εκτός από τους υπαλλήλους. Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς τις εξόδους όταν είδαν τον οπλισμένο κτηνοτρόφο και για λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο.

Όσοι έμειναν πίσω δεν κινδύνεψαν. Όπως έγινε γνωστό, ο οπλισμένος κτηνοτρόφος τους έβγαλε έξω έναν - έναν και έμεινε στο γραφείο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε μια σφαίρα στη θαλάμη του όπλου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο κτηνοτρόφος μπήκε με την καραμπίνα επειδή τις προηγούμενες μέρες δεν του έδιναν μια αποζημίωση που ήθελε. Στα χέρια του κρατάει έναν κίτρινο φάκελο, που υποστηρίζει πως έχει όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. 


Δείτε το βίντεο



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom