Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μάνη - Αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα για άλλους τρεις - Οικονομικά τα κίνητρα της δολοφονίας;

Παπαδημούλης: «Να τιμωρηθούν αυστηρά οι δολοφόνοι των δυο ναζί στη Μάνη»

- Ένας 19χρονος έχει συλληφθεί για την διπλή δολοφονία στην Καρδαμύλη
- Σε δεκάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει η Ασφάλεια της περιοχής
- Εντάλματα σύλληψης... ενόψει και για άλλους τρεις εμπλεκόμενους που βοήθησαν στην μεταφορά των πτωμάτων
- Η παράνομη εισαγωγή και πώληση σκευασμάτων διατροφής και αναβολικών ουσιών

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού φρικτού εγκλήματος που έγινε τα ξημερώματα της λίγο έξω από την Καρδαμύλη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Τις τελευταίες ώρες, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων που πιθανώς σχετίζονται με την δολοφονία των δύο νέων.

Παράλληλα, υπάρχουν ήδη και κάποιες εκτιμήσεις σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη, Γιάννη Κομμάτη.

Οι προσαγωγές και οι ύποπτοι


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, έχουν προσαχθεί συνολικά 18 άτομα και υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τέσσερις από αυτούς, πως συμμετείχαν στο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, για τους οποίους πιστεύεται πως σκότωσαν τους δύο νέους, ενώ ύποπτοι είναι άλλοι δύο οι οποίοι εκτιμάται πως βοήθησαν τους δράστες να πετάξουν τα πτώματα στην χαράδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ένας 19χρονος, που είναι βασικός ύποτπος για την δολοφονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Παράλληλα, από τις αρχές εξετάζεται και η πιθανή σχέση της άγριας, διπλής δολοφονίας ενός Αλβανού και του 2,5 ετών γιου του, που είχε διαταχθεί από μαφιόζο της νύχτας, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης στις ελληνικές φυλακές. Το συγκεκριμένο φονικό είχε συμβεί δύο χρόνια πριν σε κοντινή περιοχή.

Τα κίνητρα του εγκλήματος


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται το εδνεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να είναι η παράνομη εισαγωγή και πώληση σκευασμάτων διατροφής και αναβολικών ουσιών. 
Δεν αποκλείεται, ωστόσο και το ενδεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να είναι διαφορές που προέκυψαν λόγω διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Παράλληλα, το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε και η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας.

Ποιος ήταν ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος


Ο 26χρονος ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία της Ηλείας. 


Σύμφωνα με το προφίλ του στο facebook ζούσε στον Πειραιά. 

Αγαπούσε την άσκηση και το bodybuilding. 

Ποιος ήταν ο 25χρονος οπλίτης Γιάννης Κομμάτης


Γεννήθηκε στη Σάμο και ζούσε στο Κοκκάρι. 

Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου αλλά τον κέρδισε ο στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας. 



Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της άγριας δολοφονίας των δύο φίλων στην Καρδαμύλη

newsit

Παπαδημούλης: «Να τιμωρηθούν αυστηρά οι δολοφόνοι των δυο ναζί στη Μάνη»


«Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία» αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ένας εκ των δύο δολοφονηθέντων ο Γιάννης Κομμάτης – ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος Σγούρος – έχει παρελθόν «ηλεκτρονικού διαλόγου», με τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Επαγγελματίας Οπλίτης στο Στρατό Ξηράς δεν έκρυβε τα φιλοχουντικά του αισθήματα.



Συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου και σε ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, με την οποία καλούσε σε ανοικτή συγκέντρωση τους κατοίκους του Ηρακλείου στην Πλατεία Αγίου Τίτου, ο Κομμάτης, που χρησιμοποιούσε στον λογαριασμό του το ψευδώνυμο «Euri Kommatis», πόσταρε τον ύμνο της 21ης Απριλίου «αφιερωμένο εξαιρετικά στους αριστερούς», όπως διευκρίνιζε.
 Επιπλέον απειλούσε με «πραξικόπημα του στρατού» στην περίπτωση που η Αριστερά αναλάμβανε κάποτε τη διακυβέρνηση της χώρας.
Διά  του λόγου το ασφαλές, έγραφε τότε ο 25χρονος ΕΠΟΠ : «Η αριστερά δεν θα κυβερνήσει, και αν ποτέ, θα αναλάβει ο Στρατός».
http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom