Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Χέρι χέρι Βορίδης-Καρατζαφέρης στη Ν.Δ. - Ξανά στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος

Ετοιμάζονται τα παλικάρια γιατί προφανώς κάτι παραπάνω ξέρουν για τη μέρα των εκλογών κι όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Αβέρωφ "έξω απ' το μαντρί σε τρώει ο λύκος"!
«Δεν μιλώ για επιστροφή,αλλά για συνεργασία με τη ΝΔ» δηλώνει ο γίγαντας Γ. Καρατζαφέρης και συμπληρώνει "Παιδιά μου οι Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βελόπουλος"!!!

Βήμα το βήμα προχωρεί η σύγκλιση του ΛΑΟΣ με τη Ν.Δ. και τα στελέχη του κλίματος Σαμαρά στρώνουν το έδαφος για την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη «μητρική» γαλάζια παράταξη.

Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Ν.Δ., σημειώνοντας ότι «ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για την πορεία του τόπου» και υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «ξεθωριάζει και ατονεί» το δίπολο μνημόνιο-αντιμνημόνιο.

Σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη, «αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο». «Ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν» είπε με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήδη πριν από τις ευρωεκλογές είχε αρχίσει να ρίχνει γέφυρες στον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του τελευταίου. Προ ημερών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε επαναλάβει με δηλώσεις του ότι στόχος του είναι «να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία», κάνοντας ακόμα ένα βήμα προσέγγισης με τη Ν.Δ. και τον Α. Σαμαρά.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτές του κλίματος του Κώστα Καραμανλή βλέπουν με προβληματισμό αυτές τις κινήσεις και δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για το φλερτ της Ν.Δ. και του Μαξίμου με το ΛΑΟΣ.

Ο Μάκης Βορίδης πάντως εξέφρασε την πεποίθηση ότι «μπορούν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενότητας» της παράταξης, ερωτηθείς για τις διαφωνίες στους κόλπους της Ν.Δ. για την προσέγγιση με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ακούστε τον ίδιο τον... πρόεδρο στο Mega:



Ξανά στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος

Tην επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ο τρόπος που αυτό θα επιτευχθεί.

Μιλώντας στο Mega ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά "θα επιστρέψω στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ" υπενθυμίζοντας ότι αποχώρησε λόγω διαγραφής του, την οποία και απέδωσε στις συνθήκες που επικρατούσαν τη δεδομένη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom