Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ να τους στείλουμε στα τσακίδια!

Προκειμένου να φωτιστεί η ΥΠΟΥΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του ΕΝΦΙΑ, Το ΧΩΝΙ προσέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη! 
ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ τη φορολογική δήλωση που υπέβαλε το Υπουργείο Οικονομικών για εμάς, ΧΩΡΙΣ εμάς!
Διαβάστε Στο Χωνί
ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ (να τους στείλουμε στα τσακίδια)!

Εφιάλτης που δεν έχει τέλος αποτελεί η φορολόγηση για χιλιάδες πολίτες καθώς, δεν έφταναν οι δυσβάστακτοι φόροι, τώρα παραμένουν ΚΑΙ εγκλωβισμένοι, μη μπορώντας να πάρουν επιστροφή φόρου ή φορολογική ενημερότητα, λόγω ΕΝΦΙΑ!
Την ώρα που τα επιμελητήρια λένε και ξαναλένε ότι οι επιχειρήσεις κλείνουν κατά δεκάδες σε ολόκληρη την χώρα, κάποιοι τα βλέπουν όλα ρόδινα!
Αυτά που στην Αμερική γίνονται σε ταινίες, στην Ελλάδα είναι ζοφερή πραγματικότητα!
ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!!!
«Μόνο η Ελλάδα και οι πολίτες της ξέρουν τον πιο κατάλληλο τρόπο να βγούνε από την οικονομική κρίση!», τονίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Στο ΧΩΝΙ η Φερνάντα Βαγιέχος.
ΣΤΟ ΧΩΝΙ αυτής της εβδομάδας: 
Τοκετός. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι η γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο, θα τις γλιτώσει από τα υπέρογκα νοσήλια των ιδιωτικών μαιευτηρίων. Είναι όμως έτσι;
Ένα οδοιπορικό στις θηριωδίες των Γερμανών ναζί και των εγχώριων συνεργατών τους.
Αφήνοντας πίσω τις ανοησίες περί χρεοκοπίας, η Αργεντινή πλέον κοιτά ΜΠΡΟΣΤΑ, αντιμετωπίζοντας το πραγματικό πρόβλημα, την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. Η ανάλυση του Δ. Καζάκη
«Σε παρακολουθούν συνεχώς με όποιο τρόπο και σε αφήνουν να υπάρχεις όσο εξυπηρετείς. Μόλις στυλώσεις τα πόδια και πεις δε μπορώ να υπηρετώ άλλο αυτό το χάος, αυτό το τέρας, αρχίζουν οι επεμβάσεις».
«Δεν είμαστε σοβαρός λαός όταν καταδεχόμαστε να ψηφίζουμε ανθρώπους που μας έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία και είναι σε υπουργικούς θώκους. Πώς θα σε βγάλει από μία κατάσταση αυτός που σε έριξε σε αυτήν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom