Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ του κλεπτοκρατικού υπουργείου οικονομικών της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, για τον ΕΝΦΙ Ακινήτων


— Μάθατε τα κλεπτοκρατικά νέα αδέλφια???…. 
Τα έμαθε και η λησταρχίνα που αντικατέστησε τον Θεοχάρη, εξέδωσε ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ, τη παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία έμμεσα ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ και τον αφθαίρετο υπολογισμό του ληστρικού φόρου, επί αντικειμενικών αξιών, που η χούντα προσδιορίζει. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αρκεί ένα μικρό ανθρώπινο λάθος για να διπλοεισπράξει και τριπλοεισπράξει η χούντα το χαράτσι και να σε βασανίζει μια ζωή. Αξιοσημείωτο είναι, ότι ναι μεν η ανακοίνωση υπάρχει στην ιστοσελίδα του λησταρχείου οικονομικών, αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ – ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ…! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ:

— <<Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με τον υπολογισμό του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων σε περιπτώσεις που τα δηλωθέντα στοιχεία στο Ε9 είναι ασαφή και προκειμένου να μην δημιουργείται αδικαιολόγητη σύγχυση στους φορολογουμένους, από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων επισημαίνονται τα εξής:
 — Οι φορολογούμενοι, όπως είναι γνωστό, είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν και να συμπληρώσουν τα ορθά στοιχεία των ακινήτων τους, προκειμένου η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ να πραγματοποιηθεί με βάση την περιουσιακή τους κατάσταση την 01/01/2014. Ιδιαίτερα φέτος, πρώτη χρονιά εφαρμογής του νέου φόρου, λήφθηκε μέριμνα ώστε ο χρόνος να είναι επαρκής.
 — Σε κάθε περίπτωση, αν ορισμένοι φορολογούμενοι δεν μερίμνησαν να συμπληρώσουν έγκαιρα τα στοιχεία όπως κατ’ επανάληψη είχε ζητηθεί, με αποτέλεσμα να διενεργηθεί εκκαθάριση με βάση παραδοχές ή να μην απεικονίζεται η ορθή περιουσιακή τους κατάσταση, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής εμπρόθεσμων και χωρίς κυρώσεις διορθωτικών δηλώσεων μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014. — Τονίζεται, επίσης, ότι έχει ήδη υλοποιηθεί πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ώστε για ορισμένες περιπτώσεις να μειωθεί η επιβάρυνση.>>>

Ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για πληρωμή του ΕΝΦΙΑ (Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων), σαν το παραπάνω, που αφορά μια γκαρσονιέρα 50τ.μ. ηλικίας 45 ετών απλής κατασκευής, μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του φορολογούμενου!!!!!!

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom