Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Βίντεο από τη "μάχη" στη Βουλή για τα ΜΜΕ - Βουδούρης: «Κουρεύετε» τα χρέη - Ρήγας: Δεν χαρίζουμε χρέη στους καναλάρχες

Βορίδης: Η αξιωματική αντιπολίτευση φυγομάχησε
Εν μέσω αντεγκλήσεων συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για τα ΜΜΕ κι αφού ήδη έχουν αποχωρίσει από νωρίς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ
Δείτε την επίμαχη τροπολογία ΕΔΩ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Βουδούρης με αφορμή την τροπολογία για τα ΜΜΕ στην ομιλία του κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για ένα «νομοσχέδιο-φύλλο συκής»
που έχει ως στόχο «την διευκόλυνση της λειτουργίας των ολιγοπωλίων, την οικονομική διευκόλυνση και ενίσχυση των κυρίαρχων Μέσων με το κούρεμα των χρεών τους και την διευκόλυνση στις απολύσεις προσωπικού».

Παράλληλα, τόνισε πως οι επίμαχες ρυθμίσεις έπρεπε να έρθουν στην ολομέλεια με ολοκληρωμένο νομοσχέδιο αφού πρώτα συζητηθούν στην επιτροπή με την παράλληλη κλήση των ενδιαφερόμενων φορέων.

Από την πλευρά της η Σοφία Βούλτεψη έστρεψε τα πυρά της στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για την αποχώρηση των βουλευτών της από την συζήτηση.

«Όταν θέλεις να κάνεις μια συζήτηση κάθεσαι και την κάνεις. Είναι εύκολο το πεζοδρόμιο, το κοινοβούλιο είναι δύσκολο», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Δείτε τα βίντεο:


Ρήγας: Δεν χαρίζουμε χρέη στους καναλάρχες

«Δεν ακουμπάμε τα χρέη, δεν χαρίζουμε τα χρέη στους καναλάρχες» είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα ΜΜΕ.

«Δεν ισχύει ότι χαρίζουμε τα χρέη» πρόσθεσε και κατέληξε: «Δίνουμε χρόνο προσαρμογής για να μην καταρρεύσει ένα ολόκληρο σύστημα -αναφερόμενος στα media shops- και μειώνουμε το κόστος για τους διαφημιζόμενους και τα ΜΜΕ. Πρόθεσή μας είναι να εξακολουθήσουν να λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Ο Ρήγας για τα ΜΜΕ από Enikos_gr

Βορίδης: Η αξιωματική αντιπολίτευση φυγομάχησε

Σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας την αποχώρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από λίγο, από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας για τις συγχωνεύσεις των ΜΜΕ.

Ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για φυγομαχία εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κατά τη γνώμη μου, αυτή η εικόνα δεν τιμά την αξιωματική αντιπολίτευση. Φυγομάχησε και της χρεώνεται αυτή ακριβώς η φυγομαχία. Καταγράφεται ως τέτοια», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Βορίδης: Η αξιωματική αντιπολίτευση φυγομάχησε από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom