Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Νίκος Νικολόπουλος:«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... π@@στ@ρ@@ν»!!! - Τι του απάντησε ο Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που@τ@ιό και εκείνος του απάντησε στο Twitter

Αίσθηση αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση του  Νίκου Νικολόπουλου στο Twitter με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου που δέχθηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ, ένα tweet που έφθασε ως τα... αυτιά του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού ο οποίος και απάντησε στον Ελληνα βουλευτή.

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... π@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter πριν μερικές ώρες ο Νίκος Νικολόπουλος.
Το tweet όπως φαίνεται έφθασε ως τον Ξαβιέ Μπετέλ ο οποίος μάλιστα απάντησε στον Ελληνα βουλευτή. «Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στον κ. Νικολόπουλο.
Χαμός στο Twitter για το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή
Εντωμεταξύ oι χρήστες του Twitter όπως πάντα έχουν δώσει... ρέστα με αφορμή το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή, κατακρίνοντάς τον με καυστικό πάντα τρόπο για την ανάρτησή του. 

Γράφουν, ενδεικτικά:
Η διαφορά ανάμεσα στον ανοιχτά gay (κ ανοιχτά awesome) πρωθυπουργό Λουξεμβούργου @Xavier_Bettel, και την κρυφή (κ ρατσίστω) @NikNikolopoulos

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό,ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει master από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Άρα κατέχει την ελληνική!

Παράλληλα, η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας, να ασχολείται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον ρατσιστή βλάχο βουλευτή Ελλάδας

Η αμήχανη στιγμή που οι εθνοπατέρες αντιλαμβάνονται ότι στα social media εκφέρουν δημόσιο λόγο και υπάρχει αντίλογος.

Το αρχικό τουίτ του Μπετέλ ήταν "έλα δω μωρή ψαροκασέλα να μου τα πεις κατάμουτρα άμα σου βαστάει", αλλά ευτυχώς επενέβη ο ίματζ μέηκερ.

ονειρεύομαι τη μέρα που δεν θα ζουν στη χώρα μπιντέδες σαν κι εσένα @NikNikolopoulos
Νίκος Νικολόπουλος ‏@NikNikolopoulos

@Xavier_Bettel @NikNikolopoulos καλημερα Νικο,σε περιπτωση που δεν μιλας εγγλεζικα ειναι ο πθ του Λουξεμβουργου και σε ρωταει αν θελεις κατι

Επειδή κάποιοι θα το ανακαλύψουν αργότερα. Ναι, ο Νικ-Νικ εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ. Έχουν ευθύνη και οι ψηφοφόροι που τον εξέλεξαν.

Ενω έτρωγε π... με το κιλό. RT @NikNikolopoulos: Θελουν να μας επιβάλουν έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος να δεχτούμε ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΩΣ ΑΡΕΤΗ

Η πρόταση γάμου στον Ξαβιέ Μπετέλ
Πριν από μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί.

Ο Ξαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές, μάλιστα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και κατόπιν, από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ. Οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί, σε ανεπίσημες και επίσημες εκδηλώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom