Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Βαράτε βιολιτζήδες! Ετοιμάζουν φιέστα με τον Αρχιεπίσκοπο για την ορκωμοσία του γιου της Ντόρας...

...πολιτικά και στα Ανω Λιόσια η ορκωμοσία της Δούρου

Νταούλια και παπάδες σε ένα show ...για τον γιο της Ντόρας που θα ορκιστεί ως περιφερειάρχης Στεραιάς Ελλάδας. Αντίθετα πολιτικά και σε κλειστό γήπεδο των Ανω Λιοσίων η πολιτική ορκωμοσία της ΔΟΥΡΟΥ χωρίς παπάδες και διαπλοκή. Θέμα...

Ποιος θα ορκίσει τη Δούρου;

Εύλογο ερώτημα με εύκολη όμως απάντηση... Τη νέα περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου δεν πρόκειται να την ορκίσει κανένας. Οχι επειδή δεν θέλουν οι ιερωμένοι να την ορκίσουν, αλλά επειδή δεν θέλει η ίδια, η οποία θα ορκιστεί με πολιτικό όρκο. Ρώτησα τι σημαίνει ακριβώς πολιτικός όρκος και ενώπιον ποίου θα δοθεί, αλλά δεν πήρα απάντηση, παρά μόνον ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσει θρησκευτικό όρκο. Παραμένει, μου είπαν, πιστή στις αρχές και στις πεποιθήσεις της. Υπάρχουν όμως και άλλες λεπτομέρειες από τον ορκωμοσία της κυρίας Δούρου. 

Η πολιτική της ορκωμοσία θα γίνει την Τετάρτη, στο κλειστό γυμναστήριο Ανω Λιοσίων. Ρώτησα εάν ο χώρος της ορκωμοσίας συμβολίζει κάτι και ιδού τι απάντηση εισέπραξα: «Γίνεται εκεί για συμβολικούς λόγους, για να δείξει ότι θα χτυπήσει αλύπητα τη διαπλοκή που υπάρχει με τα σκουπίδια...».

Ιερώνυμος για τον Μπακογιάννη

Ως ύψιστη τιμή (αλλά συνάμα και ασυνήθιστη) θεωρεί ο νέος περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης την ορκωμοσία του από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Η ορκωμοσία θα γίνει την Πέμπτη και σε αυτήν έχουν προσκληθεί βουλευτές, πρώην βουλευτές, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κ. Μητσοτάκης (οποίος δήλωσε ότι αδυνατεί να παραστεί), υπουργοί και πρώην υπουργοί. Ρώτησα τον νέο περιφερειάρχη εάν έχουν προσκληθεί βουλευτές απ' όλα τα κόμματα και εκείνο που μου είπε προκαλεί έκπληξη: «Να ξέρεις ότι το 1/3 του συνδυασμού μου αποτελείται από μέλη του σκληρού ΠαΣοΚ, όχι απλώς ΠαΣοΚ, σκληροί σου λέω» συνεπώς, όπως συμπλήρωσε, έχουν προσκληθεί οι πάντες. 

Και ποιο νομίζετε ότι θα είναι το πρώτο μέλημά του με την ανάληψη των καθηκόντων του; Να φτιάξει, όπως υπόσχεται, δρόμους στην Εύβοια, να βελτιώσει το οδικό της δίκτυο, γιατί το τελευταίο μεγάλο έργο που έγινε στην περιοχή ήταν η γέφυρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom