Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΛΥΣΗ-ΒΟΜΒΑ του Αλέξη Μητρόπουλου:Κόβουν τη σύνταξη από τους μισούς Έλληνες!

Μια ΑΝΑΛΥΣΗ-ΒΟΜΒΑ του Αλέξη Μητρόπουλου δημοσιεύεται αύριο στο Χωνί:Κόβουν τη σύνταξη από τους μισούς Έλληνες! 
 Αφού θεσμοθέτησαν ότι:
- από τον Ιανουάριο του 2015, το κράτος θα εγγυάται μόνο 360 ευρώ βασικής σύνταξης,
- τη «ρήτρα μηδενικής εγγύησης των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ»,
- τη «ρήτρα μηδενικού ελλείμματος» και
- τη «ρήτρα βιωσιμότητας» για τα επικουρικά ταμεία...
ΤΩΡΑ ετοιμάζονται για αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης!

Πού μας οδηγούν όλα αυτά;
Η σύνταξη μετατρέπεται σε ένα απλό μικρό «επίδομα»... που θα απολαμβάνει μόνο 1 στους 2 Έλληνες!
Η μελέτη του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου είναι σοκαριστική! «Αν θεσπιστεί η ανατριχιαστική αυτή πρόβλεψη, τότε ένας ακόμη μηχανισμός ακρωτηριασμού θα εισαχθεί στο μνημονιακό οικοδόμημα»
Αν θέλετε να μάθετε τι πιθανότητες έχετε να πάρετε σύνταξη... μην χάσετε με τίποτα Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή.
 Δείτε ακόμη Στο ΧΩΝΙ:
Οι επιδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ για την καταπολέμηση της ανεργίας είναι πολύ μεγάλο πακέτο για να το αφήσουν αναξιοποίητο τα κοράκια.
Μπορεί ένα 10% να δει ελαφρύνσεις στον ΕΝΦΙΑ, όμως το υπόλοιπο 90% θα υποστεί νέες επιβαρύνσεις, μιας και ο στόχος των 3,2 δις ευρώ παραμένει.
Το γερμανικό μοντέλο (ποιο άλλο;) υιοθετεί το Υπουργείο Υγείας για να εκτελέσει την μνημονιακή εντολή «εξυγίανσης» των νοσοκομείων.
Πρώτα κατέθεσε στη Βουλή προ - προπέρσινο δημοσίευμα του 2011, μετά περιέγραψε το σήμερα με στοιχεία του 2010, έπειτα μίλησε για την Ελλάδα του μνημονίου αναφερόμενος σε νούμερα προ μνημονίου και μετά βρήκε το μάστορά του!
Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 90 οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εξοπλίζονται με οπλικά συστήματα ρωσικής κατασκευής...
Στιγμές δόξας ζει η χώρα μας με την ανασκαφή στο Λόφο Κάστα στην Αμφίπολη. Πάντως οι αρχαιολόγοι παραμένουν... «σφίγγες» όταν μιλάνε για το ταφικό μνημείο.
Η Ρωσία είναι η χώρα που έχει εμφανώς νικήσει τον πρώτο γύρο ενός νέου Ψυχρού Πολέμου, που ξέσπασε (φαινομενικά) ως κεραυνός εν αιθρία.
Μετά από 72 ολόκληρα χρόνια συνεχούς ενημέρωσης η ελληνική υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής σίγησε λόγω οικονομικών δυσκολιών και περικοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom