Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ


Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί, 25 και 26 χρόνων απο την Καλαμάτα και την Σάμο αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν εξαφανισθεί απο το βράδυ της Δευτέρας στη Δυτική Μάνη, μαζί με την μοτοσικλέτα τους. 

Τα πτώματα των δύο νεαρών, βρέθηκαν στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης, στην περιοχή Γαϊτσες μετά τον Κάμπο Αβίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Στο σημείο πήγε και ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας στις σορούς.

Από την πρώτη μακροσκοπική εξέταση, φέρουν βαρύτατες κακώσεις, και τραύματα συμβατά με συμπλοκή και ξυλοδαρμό, ένω εξετάζεται να έχουν βληθεί από πυροβόλο και να έχουν ρίξει τα κορμιά τους από το γεφύρι, στο σημείο όπου και εντοπίσθηκαν, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 26χρονος Κώνσταντίνος Σγούρος ο οποίος εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής σε γυμναστήρια της πόλης της Καλαμάτας, και ο 25χρονος ΕΠΠΥ από τη Σάμο Γιάννης Κομμάτης, είχαν ξεκινήσει από την Καρδαμύλη τα μεσάνυχτατης Δευτέρας με προορισμό την Καλαμάτα.

Τελευταία επικοινωνία με τις οικογένειές τους, όπως ανέφεραν στην αναγγελία της εξαφάνισής τους στην Ασφάλεια Καλαμάτα, οι γονείς του 26χρονου και άτομο του περιβάλλοντος του 25χρονου,είχαν πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες χθες.

Την υπόθεση ερευνά η τοπική αστυνομία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom