Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Πάτρα : Ολική καταστροφή από φωτιά του εργοστασίου ανακύκλωσης στη ΒΙ.ΠΕ. (φωτο & βίντεο)

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Ακούγονται εκρήξεις στο χώρο - Κάηκαν ζωντανά τέσσερα σκυλιά
Νεότερη Ενημέρωσης 18.16'
Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών η φωτιά επεχτάθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης οχημάτων με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς. Αυτή τη στιγμή ακούγονται εκρήξεις ενώ κάηκαν αυτοκίνητα και κάηκαν ζωντανά τέσσερα σκυλιά φύλακες που ήταν δεμένα στο χώρο.




Νεότερη ενημέρωση 17.38'

Τρία ακόμη υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν σπεύσει στο σημείο του εργοστασίου Ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά.
Έτσι ο αριθμός των πυροσβεστικών οχημάτων που έχουν καταφθάσει ανέρχεται σε έντεκα, ενώ σχεδόν είκοσι είναι πυροσβέστες που επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.
Νεότερη ενημέρωση 16.53'
Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.
Στο σημείο ήδη βρίσκονται οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 16 άνδρες.
Πρώτη ενημέρωση 16.20'
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διδαχέικα Αχαΐας.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών στο εργοστάσιο η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά είναι στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου, ενώ οι ισχυροί άνεμοι και τα εύφλεκτα υλικά δυσχεραίνουν το έργο κατάσβεσης.
http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom