Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΝΕΟ ΣΟΚ: "Εσβησε" 6χρονος που έκανε τις διακοπές του στην Κω

Πριν κλείσει μια βδομάδα από την τραγωδία στη Μύκονο ακόμα ένας τραγικός θάνατος μικρού παιδιού που έκανε τις διακοπές του σε Ελληνικό νησί...
Σε ποιούς και πότε θα αποδοθούν ευθύνες;

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική μας κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός 6χρονου αγοριού που έκανε τις διακοπές του μαζί με τους γονείς του στην Κω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω την Πέμπτη το μεσημέρι στην αγκαλιά της μητέρας του, με χαμηλό οξυγόνο ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε επισκεφτεί ιδιωτική ιατρική εταιρεία υγείας του νησιού.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έκαναν ότι μπορούσαν,ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ετοιμάστηκε και η διακομιδή του με Super Puma.

Τελικά το παιδί δεν τα κατάφερε και κατέληξε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Οι γονείς συγκλονισμένοι είναι σε τραγική κατάσταση και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη.

Οι γονείς τώρα θα αποφασίσουν αν θα γίνει νεκροψία νεκροτομή και από ποιον ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.
Ένας τραγικός θάνατος μικρού παιδιού που συγκλονίζει όλους μας.
http://www.kosvoice.gr/

Πληροφορία του http://www.enikos.gr/για το θάνατο του 6χρονου
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μεταφέρονται με επιφύλαξη, αναφέρουν πως το παιδί παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα που δεν διαγνώσθηκε από την αρχή με συνέπεια, η διάτρηση της να οδηγήσει σε περιτονίτιδα και αυτή με τη σειρά της σε σήψη, η οποία επέφερε και το θάνατο του άτυχου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom