Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Φιλική 3άρα ο Παναιτωλικός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Καλύτερος ο Παναιτωλικός και… 3-1

Και πάλι καλός και μάλιστα μπροστά στο κοινό του αυτή τη φορά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός ήταν κατά διαστήματα θεαματικός κι έδειξε έτοιμος σε μεγάλο βαθμό παρά το ότι το παιχνίδι έγινε απόγευμα και με τη γνωστή αγρινιώτικη ζέστη…

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός κι ενθουσίασε το κοινό του, που μπορεί να περιμένει πολλά πλέον από την ομάδα. Πάρα πολύ καλοί οι Κάππελ, Μαρτίνες, Βιγιαφάανες που έκαναν σπουδαία πράγματα ενώ και ο Άλβες έδειξε ότι “το ‘χει” το θέμα του γκολ…

Δεν ήταν και λίγος ο κόσμος που αποφάσισε μια τέτοια μέρα να δει την ομάδα του, με περίπου 2,5 χιλιάδες αγρινιώτες να μένουν στην πόλη Σάββατο απόγευμα που, ως γνωστόν, τώρα το καλοκαίρι είναι χειρότερα από Κυριακή από θέμα κόσμου στην πόλη.

Και οι δύο ομάδες πάντως δεν άντεξαν σε υψηλό επίπεδο δύο ημίχρονα και το δεύτερο ήταν ημίχρονο συντήρησης από τη θερμοκρασία αλλά και την προετοιμασία που “βγαίνει” σε αυτές τις περιπτώσεις σε μεγάλο βαθμό. Τα Γιάννενα παρουσίασαν πάντως μικρή αντίσταση και προβλημάτισαν πάλι όπως έχει συμβεί κατά κόρον σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε το 1-0 στο 20ό λεπτό από σέντρα του Κέβιν από τα αριστερά και τον Άλβες με κοντινό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ είχαν προηγηθεί σημαντικές ευκαιρίες στο 7′ και το 9′.

Στο 21΄ και το 26′ Βιγιαφάνες και Άλβες είχαν πλασέ στο δοκάρι και λίγο έξω από το τέρμα αντίστοιχα ενώ στο 37ο λεπτό έγινε το 2-0 με τον Κάμπελ από αριστερά να διεμβολίζει τη περιοχή και να αφήνει έτοιμο γκολ στον Μαρτίνες που δεν έχασε από κοντά την ευκαιρία. Στο 44ο λεπτό έγινε το 3-0 πάλι από ενέργεια του Κάπελ από αριστερά που βρήκε με ακρίβεια τον Άλβες κι εκείνος με το στήθος ουσιαστικά τέλειωσε το θέμα της έκβασης του αγώνα.

Όπως αναφέρθηκε το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε και πολλές φάσεις με δύο σουτ από Τσάβες και Γοδόι(απευθείας φάουλ)μόνο μέχρι το 84ο λεπτό όταν κι έγινε το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσάβες, σε μια μάλλον τυχερή φάση αφού η μπάλα άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Ράφαελ (63’ Στεφανάκος), Κουτρομάνος (84’ Χαντάκιας), Κέβιν (73’ Κωνσταντινόπουλος), Κούσας, Άλβες (87’ Κολοκοτρώνης), Κάπελ (78’ Μύγας), Μαλεζάς (67’ Ετζενγκέλε), Βιγιαφάνιες (63’ Μήλιος), Μαρτίνες (84’ Ζαρκάδας), Παπουτσογιαννόπουλος (84’ Ρουμπουλάκου), Γοδόι (84’ Καλογέρης).

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης (46’ Σωτηρίου), Ντάσιος (55’ Μπέριος), Τζημόπουλος (79’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Κοροβέσης (73’ Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα (84’ Καμπέρης), Τσουκαλάς (65’ Ακόστα), Κρητικός (53’ Γιάκος), Στρούνα, Ίλιτς (61’ Σαπαλίδης).

Διαιτητής: Στυλιαράς και βοηθοί: Κωσταράς-Ζυγούρης
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom