Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αντίο Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό,ήττα 1-2 από τη Σταντάρ στη Λεωφόρο

Μετά από δύο χρόνια ξανάπαιξε Champions League ο Παναθηναϊκός,αλλά το αποχαιρέτισε νωρίς.Τώρα περιμένει πλέον την κλήρωση της Παρασκευής για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα play off του Europa League

Στην κατάμεστη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε απόψε τη Σταντάρ Λιέγης (μόνο 40 οπαδοί της ήρθαν από το Βέλγιο) σ' έναν αγώνα ζωής ή θανάτου!

Το τριφύλλι ήθελε μόνο νίκη (0-0 ο πρώτος αγώνας) για να συνεχίσει στα play off του Champions League,αλλά δεν τα κατάφερε..

Οι Βέλγοι με μόνο δύο επιθέσεις στο πρώτο μέρος πέτυχαν δύο γκολ και πήραν το χρυσό εισιτήριο!

16 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Μπεργκ έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, προσπάθησε να βρει με πάσα τον Ζέκα, αλλά από την κόντρα στα πόδια του Αρσλάναγκιτς αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

36 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ:Καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντε Καμάργκο για τον Μπομπό ο οποίος με πολύ καλό πλασέ νικάει τον Κοτσόλη.

42 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ:Κατακπληκτικό σουτ του Εμποκού έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να θέλει οπωσδήποτε δύο γκολ για ν' ανατρέψει τη δυσμενή κατάσταση που δημιουργήθηκε στο πρώτο μέρος!

Παρά τις δύο αλλαγές,που πραγματοποίησε νωρίς ο Αναστασίου,ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή της Σταντάρ και βολόδερνε γύρω από το κέντρο.Και σα να μην έφταναν όλα αυτά τραυματίστηκε 10 λεπτά μετά την είσοδό του ο Κλωναρίδης κι αποχώρησε από το παιχνίδι...

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός,όμως και πολύ άτυχος...

Στο 70' τρομερό δοκάρι του Ντίνα, με σουτ από πλάγια θέση αριστερά.

Kι άλλο δοκάρι στο72': Κόρνερ του Νάνο, ο Σίλντενφελντ πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και σκάει πάνω στην γραμμή, πριν απομακρυνθεί.

Στο 78' άγγιξε την ισοφάριση:Ωραίο σουτ από τον Ατζαγκούν, ο Καβασίμα διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον εγκαταστάθηκε για τα καλά στα καρέ της Σταντάρ,αλλά το γκολ δεν έρχονταν αφού το επεδίωκε με ανορθόδοξους τρόπους...

Μοιραία ήρθε η ήττα με 1-2 και ο αποκλεισμός από την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.Τώρα περιμένει πλέον την κλήρωση της Παρασκευής για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα play off του Europa League.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες(56' Καρέλης), Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς(56' Κλωναρίδης,65' λ.τ. Ντίνας), Μπέργκ.

Σταντάρ: Καβασίμα, Τειχέιρα, Σιμάν, Σταμ, Βαν Νταμ, Ντε Καμάργκο, Μπομπό (71' Αϊντάρεβιτς), Καρσελά (54' Γουάτ), Αρσλάνιτς, Μπιά (19' Μποκού), Λουμάντζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom