Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Πρόβαρε ενδεκάδα ο Μάκης Χάβος στο φιλικό με τον Αστέρα 0-0 στην Τρίπολη

Ικανοποίησε,αν και δεν σκόραρε,ο Παναιτωλικός

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσαν στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα σήμερα το απόγευμα.Περίπου 1000 φίλαθλοι αψήφισαν τη ζέστη και απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η σημερινή αναμέτρηση ήταν πρόβα τζενεράλε του Αστέρα εν όψει
του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα play off του Europa League.Ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα και συστήματα και είδε την ομάδα του να δηλώνει έτοιμη για την αναμέτρηση της Πέμπτης 21 Αυγούστου κόντρα στους Ισραηλινούς.

Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Αγρινίου ικανοποίησε με την απόδοσή της σε μια αναμέτρηση που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ...

Αν κρίνουμε από τη χρονική στιγμή που έκανε τις αλλαγές του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος,βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόβαρε ενδεκάδα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της super league,το Σάββατο 23 Αυγούστου (εκτός με τον ΟΦΗ) και μάλλον έμεινε ικανοποιημένος από τους έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ(Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι (59’ Θεοδωρόπουλος), Κιτόκο (55’ Λούι), Παπαχρήστος (46’ Παντελιάδης), Γκοϊάν (64’ Κυριακόπουλος), Ζησόπουλος, Μουνάφο (46’ Ουσέρο), Τιεμπί (46’ Τσοκάνης, 72’ Γαρυφαλλόπουλος), Ασέν (46’ Ρόλε), Νίκο Φερνάντεθ (46’ Κουρμπέλης), Μπακασέτας (72’ Τσιώλης), Μπαράλες (55’ Ντε Μπλάσις).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Μάκης Χάβος): Ράφαελ (86′ Στεφανάκος), Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς (86′ Ετζενγκέλε), Παπουτσογιαννόπουλος (82’ Μύγας), Καλογέρης, Βιγιαφάνιες (75’ Γοδόι), Μαρτίνες, Κάπελ (88′ Θεοδωρίδης), Άλβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom