Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό: Εφεραν Σκωτσέζο για Αρχιδιαιτητή στη Super League!

Ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας είναι ο νέος ισχυρός άνδρας στην Ελληνική διαιτησία όπως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΠΟ
Τι να σημαίνει άραγε;Ανικανότητα ή ευθυνοφοβία;

Η ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αναθέσει στον Χιου Ντάλας τις τύχες της ελληνικής διαιτησίας θέλοντας να περιορίσει τη γκρίνια για τις επιλογές της ΚΕΔ.

Ο 56χρονος παλαίμαχος διαιτητής, που είναι αναπληρωτής του Κολίνα
στην επιτροπή διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ και έχει πολύ υψηλές περγαμηνές με τις παρουσίες του σε πολλά σημαντικά παιχνίδια Μουντιάλ (4ος στον τελικό του 2002), Euro και Τσάμπιονς Λιγκ θα συμμετέχει στην ΚΕΔ και θα ασχολείται με τους ορισμούς και την εποπτεία των διαιτητών και παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, στην ΚΕΔ, πρόεδρος της οποίας διατηρείται ο Γιώργος Καραμελίδης, θα παραμείνει ο Δημήτρης Καλύβας, ο Θανάσης Μπριάκος θα ασχολείται μόνο με την εκπαίδευση των διαιτητών και θα είναι αναπληρωτής πρόεδρος, ενώ οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης και Δημήτρης Γκρούτσης αντικαθιστούν τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Γιώργο Δούρο.

Ο Σωμαρακάκης είναι περιφερειάρχης και μπαίνει για πρώτη φορά στην επιτροπή, ενώ ο Γκρούτσης είχε ξαναθητεύσει στην ΚΕΔ για δύο χρόνια επί προεδρίας Ψυχομάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom