Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δραματικές ώρες στη Τρίπολη - Και δεύτερο πολεμικό πλοίο του Ελληνικού Στόλου στη Λιβύη...

... Για να εκκενώσουν την Ελληνική πρεσβεία
Και δεύτερο πλοίο του Στόλου αποπλέει από το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας για τη Λιβύη. Η επιχείρηση του ΠΝ παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις , καθώς δόθηκε διαταγή για απόπλου του πλοίου γενικής υποστήριξης Προμηθέας. 

Ο απόπλους κρίθηκε αναγκαίος για να υποστηρίξει τον πλου της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ αλλά και για να συνοδεύσει πλοίο "πολιτικό" - το Ελευθέριος Βενιζέλος μάλλον- που πλεει για τη Λιβύη.

Ο αριθμός των εγκλωβισμένων που ζητάνε να επιβιβαστούν στα ελληνικά πλοία μεγαλώνει ώρα με την ώρα και η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ δεν αρκεί

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των εγκλωβισμένων έχει φθάσει τους 400, με τη φρεγάτα να μπορεί να υποδεχτεί το πολύ 100.

Κρίθηκε αναγκαία λοιπόν η αποστολή και του ΠΡΟΜΗΘΕΑ που μπορεί να υποστηρίξει τη φρεγάτα σ΄ ότι χρειαστεί αλλά κι ενός επιβατηγού πλοίου ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.

Οι Κινέζοι είναι οι περισσότεροι. Υπήρξε μάλιστα και επικοινωνία του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον κινέζο πρέσβη στην Αθήνα,για την επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι κρίσιμες ώρες αρχίζουν από το απόγευμα ,όταν και θα αρχίσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Διαβάστε ακόμη:
Πότε και πως θα γίνει η επιχείρηση της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ στη Λιβύη - Τα σενάρια


http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom