Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Απίστευτοι διάλογοι Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου - Νέος ομηρικός καβγάς στην Βουλή (βίντεο)


Άναψαν και πάλι τα αίματα στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ενώ στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλοι βουλευτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής ζητούσε επίμονα κι άλλο χρόνο για να τοποθετηθεί.... Ο προδρεύων παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να τη διακόψει κατέληξε να κλείσει το μικρόφωνό της και ζήτησε να μην γράφεται τίποτα στα πρακτικά απ´ όσα λέει. «Αφήστε την να κραυγάζει» είπε χαρακτηριστικά.


Με το που έκλεισε το μικρόφωνο η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει εκ νέου σε έντονο ύφος λέγοντας ότι ο κ.Μαρκογιαννακης έγινε εισαγγελέας επί χούντας ότι είναι έκθέτος και πρόεδρος ειδικής αποστολής εναντίον της.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης άρχισε να γελά και λίγα λεπτά αργότερα εξανέστη λέγοντας: «Εγώ ότι έγινα έγινα μόνος μου, δεν έγινα επειδή είμαι υιός ή θυγατέρα».

"Ντροπή σας. Δώστε μου το λόγο επί προσωπικού είστε άθλιος πρόεδρος ντροπή σας» αντέδρασε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Λίγο αργότερα, όταν στο βήμα ανέβηκε ο εισηγητής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει πάλι διακόπτοντας τον με αποτέλεσμα ο κ. Υψηλάντης να ξεσπάσει υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι εκτροπή και τρομοκρατία από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου. "Δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει εδώ μέσα και να μην σέβεται κανέναν" σημείωσε.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης άρχισε να μονολογεί λέγοντας ότι πρέπει οι βουλευτές να μάθουν να ζουν με αυτό το πρόβλημα μέσα στη Βουλή.

Λίγα λεπτά αργότερα το επεισόδιο συνεχίστηκε, καθώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο, ανέβηκε στο βήμα και ανέφερε προς τον κ. Μαρκογιαννάκη «Αρνούμαι όσο προεδρεύετε να αναπτύξω την ομιλία μου. Θα περιμένω μέχρι να κατεβείτε».

Στον καβγά πήρε μέρος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος όταν, λαμβάνοντας το λόγο διεκόπη κι αυτός από την κ. Κωνσταντοπούλου η οποία φώναζε ότι "η κυβέρνηση είναι καθεστώς".

Ο κ. Τριαντάφυλλος της επέστρεψε τις κατηγορίες περί καθεστώτος και πρόσθεσε «Εσείς εκπροσωπείτε το καθεστώς. Εμείς δεν μεγαλώσαμε στα σαλόνια. Εσείς μεγαλώσατε στα σαλόνια».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε να φωνάζει όση ώρα μιλούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αντέδρασε ξανά λέγοντας: «Είναι τρόπος ζωής για την κα Κωνσταντοπούλου να διακόπτει τους άλλους και να παραβιάζει τον κανονισμό. Την αφήνουμε στην γραφικότητα της δικής της περίπτωσης».

«Τι να πει κανείς, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, είναι παγκόσμιο φαινόμενο» αντέδρασε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης και στη συνέχεια απευθυνόμενος προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου της είπε «Κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom