Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΩΡΑ: Η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι του Μαζιώτη στο Μαρούσι - Ενταλμα σύλληψης για συνεργό του


Έρευνα γίνεται αυτή την ώρα από τις Αρχές σε σπίτι στο Μαρούσι για την υπόθεση Μαζιώτη.Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τη γιάφκα του κακοποιού.

Όπως αποκάλυψε ο realfm 97,8, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι Αρχές εντόπισαν το σπίτι όπου διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια ο Νίκος Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα και το παιδί τους.

Πρόκειται για διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του realfm 97,8, το διαμέρισμα νοικιάστηκε από την σύντροφο του Μαζιώτη, η οποία παρουσιάστηκε ως μεταφράστρια.

Λίγο καιρό αργότερα, έκανε την εμφάνισή του ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος για τρομοκρατική δράση.

Ο ίδιος απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να πει σε όσους τον ρωτούσαν τι δουλειά έκανε.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φρόντιζε να πληρώνει στην ώρα τους ενοίκια και λογαριασμούς, ενώ το κουδούνι του σπιτιού όπου διέμενε δεν υπήρχε όνομα.

Αυτήν την ώρα, η περιοχή που εντοπίστηκε το διαμέρισμα, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ άνδρες της Αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνες.

Ακούστε το ηχητικό από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του RealFm 97,8 για το σπίτι όπου ζούσαν τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους και πώς η αστυνομία ανακάλυψε το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη.

Ακούστε το ηχητικό

Στην ομάδα Παλαιοκώστα ο συνεργός του Μαζιώτη

Έντονη εγκληματική δράση φέρεται να έχει ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είχε εμπλακεί στην απαγωγή επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη καθώς είναι το άτομο που είχες αγοράσει ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς. Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο 35χρονος φυγοδικούσε και είχε διαφύγει της σύλληψης.

Ο ίδιος ήταν ο συνεργός του Μαζιώτη στις ληστείες που διέπραξε ο κακοποιός σε Ακράτα και Μέθανα το 2012. Η αστυνομία εκτιμά πως στην ληστεία στα Μέθανα είχε επιθεωρήσει τον χώρο της τράπεζας μια ημέρα πριν και είχε προβεί σε κατάθεση στο ταμείο προκειμένου να μην κινήσει υποψίες. Από την ιδιόχειρη υπογραφή του στην απόδειξη κατάθεσης φαίνεται πως έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom