Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Απίστευτη Σοφούλα Βούλτεψη! - Εξηγεί τι είναι χούντα και διορθώνει το μήνυμα Παπούλια (βίντεο)

ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ: "ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ..."

Με την ευκαιρία της ...αποκατάστασης της δημοκρατίας, η κυβερνητική εκπρόσωπος, άνοιξε το κουτάκι και κατέβαζε ό,τι ηλιθιότητες μπορεί να σκεφτεί κανείς!

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και στους Σιομόπουλο-Ρογκάκο, η Σοφία Βούλτεψη έλεγε: "Δεν είναι χούνται η περικοπή των μισθών ή των συντάξεων. Χούντα είναι τα ξερονήσια...".

Με παρόμοιες αηδίες έλεγε η Σοφία Βούλτεψη προσπαθούσε να αποδείξει ότι έχουμε δημοκρατία σήμερα και ότι είναι ύβρις να συγκρίνει κανείς τη σημερινή δημοκρατία με τη χούντα. ΄Αρα, η δημοκρατία αν χρειαστεί μπορεί να κόβει μισθούς, συντάξεις, να φτωχοποιεί το 40% των Ελλήνων που πλέον δεν έχει να φάει, να στέλνει στην αυτοκτονία 5.000 Έλληνες ή να παίρνει τα σπίτια των πολιτών επειδή χρωστούν στις τράπεζες και το Δημόσιο!

Αυτό, σύμφωνα με την Βούλτεψη είναι δημοκρατία. Δημοκρατία δεν υπάρχει μόνον αν δεν υφίσταται κοινοβούλιο, αν δεν δημοσιεύονται οι νόμοι και αν υπάρχουν τα ξερονήσια. Εφόσον δεν υπάρχουν αυτά, τότε έχουμε Δημοκρατία!!!

Θέλετε και άλλες παπαριές από το κυβερνητικό παπαγαλάκι; Μνημονιακό μέχρι του σημείου να σου προκαλεί εμετό!!!

"Επί 40 χρόνια ζούσαμε μια τεχνητή ανάπτυξη" είπε η Σ. Βούλτεψη, προφανώς για να δικαιολογήσει ως νόμιμες, συνταγματικές και απόλυτα δημοκρατικές τις περικοπές μισθών, συντάξεων και την ολοσχερή φτωχοποίηση του λαού.

"Παίρναμε συνέχεια, αλόγιστα δανεικά και διογκώσαμε το κράτος" επαναλάμβανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, οπότε καλώς κάνει ο Σαμαράς και βάζει τα πράγματα σε τάξη!!!

Αηδία, δυσωδία και εμετός από τη Σοφία Βούλτεψη!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Απολαύστε τη στο βίντεο από τον ΑΝΤ1:


ΕΔΩ το βαρυσήμαντο μήνυμα Παπούλια: "Υποχώρησε η Δημοκρατία εξαιτίας της κρίσης"! ,που δεν άρεσε στη Σοφούλα και βγήκε δημόσια να τον ερμηνεύσει...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Βούλτεψη χούντα δεν είναι μόνο τα κελιά και τα βασανιστήρια, όπως και φόνος δεν γίνετε μόνο από πιστόλι και μαχαίρι αλλά και από στέρηση ελευθερίας τροφής, ακόμα και από έλλειψη οξυγόνου. Και σήμερα έχουμε έλλειψη οξυγόνου κυρία Βούλτεψη

Read more: Go to TOP and Bottom