Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Η Μαρία Σπυράκη εξηγεί γιατί επέλεξε για συνεργάτη της τον "άτακτο" γιο του Ζαγορίτη


Χτες βούϊξε ο τόπος για το γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη,που διορίστηκε επιστημονικός σύμβουλος της Μαρίας Σπυράκη στην Ευρωβουλή.

Και βέβαια το θέμα δεν είναι το ότι πρόκειται για γιο κορυφαίου παλαίμαχου στελέχους της Ν.Δ.,αλλά το ότι ο νέος αυτός την εποχή της θητείας του στο ναυτικό "μπούκαρε" στο Πολεμικό Μουσείο,όπου υπηρετούσε "χουφτώνοντας" τη σταρ της εποχής Τζούλια!
Μετά το σάλο των δημοσιευμάτων η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη έδωσε τη δική της απάντηση για το διορισμό,χωρίς φυσικά να αναφερθεί στο στρατιωτικό βίο του συνεργάτη της!

Εγραψε στο facebook η κα Σπυράκη:

«Επιλέγω τους συνεργάτες μου, με βάση τα προσόντα, την εμπειρία και την αξιοσύνη τους. Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας. Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν.

Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή.»

Διαβάστε κι αυτά:
60 μέρες φυλακή στον υιό Ζαγορίτη και μετάθεση στη Λήμνο - Αποκλειστικές φωτο και βίντεο από το επίμαχο βράδυ
AΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom