Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τα Καλύβια Αγρινίου στην εκπομπή «Επι_μένουμε Ελλάδα»!!! (βίντεο)


Τα Καλύβια και τις ομορφιές του τόπου μας παρουσίασε χθες το μεσημέρι από την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Επι_μένουμε Ελλάδα», ο διαχειριστής της ενημερωτικής ιστοσελίδας kalyvia.gr και συγχωριανός μας, Γιώργος Πανταζόπουλος.

Φωτογραφίες και εικόνες του χωριού μας, πλάνα από τον Αχελώο, τα
εξωκλήσια και την καταπράσινη φύση της περιοχής με τα πλούσια υδατολογικά στοιχεία, καθώς επίσης, τοπικά προϊόντα και όμορφες χειροποίητες δημιουργίες κατοίκων του χωριού, παρουσιάστηκαν και διαφημίστηκαν από την πολύ καλή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Το «Επι_μένουμε Ελλάδα» είναι η μοναδική καθημερινή, ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό και στηρίζει την περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα.

Με οδηγούς τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή, η εκπομπή ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του τόπου μας, αναδεικνύοντας τα μέρη και τους ανθρώπους που τα αγάπησαν!

Με την πολύτιμη βοήθεια της συμπατριώτισσάς μας Βασιλικής (Κικής) Ματσιούλα, που διαμένει στην Αθήνα, έγιναν οι απαραίτητες επαφές με τους δημιουργούς της εκπομπής «Επι_μένουμε Ελλάδα» και κατόπιν συγκεντρώθηκε το απαραίτητο υλικό για να παρουσιαστεί στην εκπομπή.

Πανέμορφα ξύλινα κοσμήματα, ένα μουσικό όργανο (μπαγλαμάς) κατασκευασμένος από ξύλο καρυδιάς, ξύλινοι σκελετοί γυαλιών, γλυκά του κουταλιού, αγιογραφίες πάνω σε ξύλο ή κεραμίδια και ένα πολύχρωμο κέντημα, ήταν τα προϊόντα και οι «καλλιτεχνικές» δημιουργίες που προσέφεραν με μεγάλη χαρά οι συγχωριανοί μας: Δημήτρης Καραλής, Ελένη Κοντογιώργου-Καραλή, η Βάγια Ζαρναβέλη-Ζαπαντιώτη, η Ρούλα Μίχα και ο Δημήτρης Μαλεσιάδας!

Να αναφέρουμε επίσης ότι, ο Γιώργος Πανταζόπουλος μίλησε στην ίδια εκπομπή για τις πολύπλευρες δραστηριότητες της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου, της οποίας είναι Πρόεδρος, καθώς επίσης και για το θερινό σινεμά που λειτουργεί η Λέσχη, στο προαύλιο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου!

Η συγκεκριμένη εκπομπή «Επι_μένουμε Ελλάδα», η οποία παρουσιάζει καθημερινά τις ομορφιές της πατρίδας μας, αποτέλεσε ένα σπουδαίο μέσο για να προβληθεί και να αναδειχθεί το χωριό μας, αλλά κυρίως δόθηκε η δυνατότητα να το μάθουν και να το γνωρίσουν πολλοί τηλεθεατές, ίσως οι αυριανοί επισκέπτες του όμορφου τόπου μας!

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ ΕΔΩ,από 1:23' έως 1:33' ο Γιώργος Πανταζόπουλος μιλάει για το χωριό του

http://www.kalyvia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom