Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αυτομόλησαν έξι παίκτες της Σαχτάρ

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία ανάγκασε τους παίκτες της Σαχτάρ να μην επιστρέψουν με την ομάδα πίσω στο Ντόνετσκ

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύπτουν τα γαλλικά ΜΜΕ, καθώς γράφουν πως έξι παίκτες Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην πτήση της επιστροφής, μετά το φιλικό της ομάδας στη Γαλλία με τη Λιόν!

Συγκεκριμένα, η Ουκρανική ομάδα έπαιξε έφιλικό παιχνίδι το Σάββατο
απέναντι στη Λιόν, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1. Όταν έφτασε η ώρα για να αποχωρήσει η αποστολή της Σαχτάρ για την Ουκρανία, έξι παίκτες αγνοούνταν.

Όπως αναφέρει το Canal+, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν ποτέ στο αεροδρόμιο και ουδείς γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται. Είναι τέτοια η κατάσταση στην Ουκρανία και τόσο ρευστά τα πράγματα, που φοβούνται και γι' αυτό βρήκαν την ευκαιρία για να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες του γαλλικού Μέσου, ζητούν μετεγγραφή από την Σαχτάρ, ώστε να βρουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Το πρώτο και κύριο, κάπου που υπάρχει ειρήνη και δεν κινδυνεύει η ζωής τους.

Ο λόγος γίνεται για τους Άλεξ Τεξέιρα, Φρεντ, Ντεντίνιο, Ντούκλας Κόστα Φασούντο Φερέιρα και ακόμη έναν που δεν έγινε γνωστό το όνομά του.
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom