Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Τον απήγαγαν και τον σκότωσαν

Ομολόγησαν και ζήτησαν συγγνώμη για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού!

Οι δράστες σχεδίασαν και υλοποίησαν την απαγωγή του νεαρού - Όταν είδαν ότι δεν υπήρχε τρόπος για να πάρουν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στον φόνο...

H ανθρωποκτονία οικονομικού μετανάστη από το Μπαγκλαντές
που εργαζόταν στην Ανδραβίδα, αναβίωσε στο Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας. Για το φόνο καταδικάστηκαν δύο Μπαγκλαντεσιανοί σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 22 ετών από το Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας.

Και οι δύο κατηγορούνταν ότι απήγαγαν και σκότωσαν τον 40χρονο το διάστημα 25-26 Φεβρουαρίου 2013 στην Ανδραβίδα, όπου και έμεναν. Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την υπόθεση, έπειτα από ένα τυχαίο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης όταν δεκαπέντε ημέρες μετά τον φόνο ξέσπασαν επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οικονομικών μεταναστών από το Μπαγκλαντές.

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων οι δράστες ''έσπασαν'' και μίλησαν για το στυγερό έγκλημα που διέπραξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δολοφόνοι απήγαγαν το θύμα τους, με το οποίο είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές και στη συνέχεια τον σκότωσαν. Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους εμφανίστηκαν μετανιωμένοι.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom