Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος φοιτητή μέσα σε μπαρ


- Η μουσική στο μπαρ σταμάτησε απότομα και επικράτησε πανικός 
- Ο 26χρονος έχασε τη ζωή του, από τη μια στιγμή στην άλλη...

Το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του 26χρονου Ερνέστου Παπαδόπουλου, γιου του αείμνηστου αντιδήμαρχου Πάτρας, πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΠ και πρώην νομάρχη Ηλείας και Ανατολικής Αττικής Ηρακλή Παπαδόπουλου,ο οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ερνέστος Παπαδόπουλος είχε γεννηθεί στον Χολαργό Αττικής, κατοικούσε στον Άγιο Βασίλειο Πατρών και σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Λιντς στην βόρεια Αγγλία.

Η Άμεση Δράση Πατρών στις 03.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (08-07-2014) ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ ότι στις 03.15 παρέλαβε έναν νεαρό, από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης - μπαρ, στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

''Φως" στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Ερνέστου Παπαδόπουλου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ανακοπή καρδιάς. Ο 26χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός μπροστά στους φίλους του.

Η είδηση προκάλεσε σοκ και θλίψη καθώς ο Ερνέστος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί με πολλές φιλίες. Συγκλονισμένοι δηλώνουν και παλιοί φίλοι και συνεργάτες του πατέρα του Ηρακλή Παπαδόπουλου. Η κηδεία θα γίνει στις 18.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom