Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων ο πολυτραυματίας Ιερέας της Αγίας Μαρίνας Ανω Ιλισίων - Νεκρή η Πρεσβυτέρα του...

...μετά από τροχαίο στο 40χλμ της ε.ο Τρικάλων-Γρεβενών τη Δευτέρα 
Το πρωί της Πέμπτης η κηδεία της πρεσβυτέρας στην Αγία Μαρίνα

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε τη Δευτέρα 21/7, λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα 58χρονη Πρεσβυτέρα σε τροχαίο δυστύχημα στο 40χλμ της ε.ο Τρικάλων-Γρεβενών λίγο μετά την Μύκανη Καλαμπάκας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από
τα Γρεβενά προς την Αθήνα, με οδηγό 63χρονο Ιερέα που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ιλισίων Αττικής και επιβαίνοντες σε αυτό έτερος 62χρονος Ιερέας που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατησίων και η 58χρονη Πρεσβυτέρα, σύζυγος του οδηγού του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας Τρικάλων και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας.

Από το όχημα βγήκε σώος και μόνος του, με ελαφρά τραύματα ο συνεπιβάτης Ιερέας, ενώ οι Πυροσβέστες κατέβαλαν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού Ιερέα, ο οποίος με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή η Πρεσβυτέρα Ανθή Καραϊσαρίδου του Δημητρίου από το Μαντούδι Εύβοιας,κάτοικος Ανω Ιλισίων στου Ζωγράφου.

Στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Ιερέας σύζυγος της νεκρής Πρεσβυτέρας

Δύσκολες ώρες για τον σύζυγο της νεκρής Πρεσβυτέρας μετά το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στην Μύκανη.

O 63χρονος Ιερέας Κων/νος Καραϊσαρίδης, με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε χθες μετά το τροχαίο όπου έχασε την ζωή της η σύζυγός του Πρεσβυτέρα Ανθή Καραϊσαρίδου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί μετά το χειρουργείο, όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr κρίθηκε από τους θεράποντες Ιατρούς η μετακίνησή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου παραμένει πολυτραυματίας και δίνει «μάχη» να κρατηθεί στην ζωή.

Ο άτυχος Ιερέας της Αγίας Μαρίνας των Ανω Ιλισίων και η πρεσβυτέρα του κατοικούσαν στην οδό Μαικήνα του Ζωγράφου,κοντά στον Αγιο Γεράσιμο,είχαν 4 παιδιά και μόλις προχτές βάφτισαν το εγγονάκι τους!

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά τους για το χαμό της Πρεσβυτέρας και τις ευχές μας στον πατέρα Κωνσταντίνο να γίνει γρήγορα καλά...

Ανακοίνωση του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας Ανω Ιλισίων

Η ενορία μας πενθεί από χθες για τον ξαφνικό χαμό της πρεσβυτέρας Ανθής Καραϊσαρίδου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιουλίου 2014.

Ο π. Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης νοσηλεύεται στην εντατική σοβαρά τραυματισμένος. Οι εφημέριοι και όλοι οι ενορίτες προσευχόμαστε θερμά ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της πρεσβυτέρας και να ενισχύσει τον π. Κωνσταντίνο και την οικογένειά του στη μεγάλη αυτή δοκιμασία.

Η κηδεία της πρεσβυτέρας θα γίνει στο Ναό μας την Πέμπτη 24 Ιουλίου το πρωί στη Θεία Λειτουργία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης, δεν είναι απλώς ένας ιερέας. Είναι Επίκουρος Καθηγητής της Λειτουργικής, στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι φοιτητής του, και δια αυτό το γνωρίζω. Σας παρακαλώ, να διορθωθεί άμεσα, εάν φυσικά είναι δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Αστειε... Στην κατάσταση που βρισκόταν ο π. Κωνσταντίνος νομίζεις τον ενοιαζε αν το ιστολογιο αναφέρθηκε ή όχι στην ακαδημαϊκή του ιδιότητα; τι άνθρωποι θεε μου!

Read more: Go to TOP and Bottom