Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Θερμή υποδοχή στους διεθνείς στο αεροδρόμιο (βίντεο)


- Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα
- Η Εθνική πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποθεώθηκε από δεκάδες κόσμου που περίμενε τους διεθνείς μας

Δυο ημέρες μετά τον αποκλεισμό τους από την Κόστα Ρίκα, στη φάση των "16" στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι διεθνείς επέστρεψαν στην Ελλάδα και δεκάδες φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να τους αποθεώσουν.





Εκεί βρίσκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, καθώς και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΟ, ο οποίος θα παραδώσει στον καθένα από τους διεθνείς τέσσερα τριαντάφυλλα, όσα και τα ματς που έδωσαν στο Μουντιάλ.

Καραγκούνης: Είμαστε περήφανοι

«Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δυστυχώς θέλαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω αλλά για λίγο δεν μπορέσαμε», ανέφερε ο Γιώργος Καραγκούνης κατά την άφιξη της εθνικής από τη Βραζιλία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Είμαστε περήφανοι και ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας», συμπλήρωσε ο Καραγκούνης, ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της εθνικής στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.



Σαμαράς: Ευχαριστούμε τον κόσμο

Προσγειώθηκε πριν από λίγα λεπτά το αεροπλάνο που μετέφερε τους παίκτες της Εθνικής ομάδας. Τους διεθνείς υποδέχτηκαν εκατοντάδες φίλαθλοι που τους στήριξαν παρά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα. Σε δηλώσεις του Γιώργος Σαμαράς ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του. Δείτε το βίντεο του ALPHA.



Σάμαρης: Νιώθω ευλογημένος

«Όποιος παίζει στην Εθνική νοιώθει ευλογημένος» δήλωσε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Εθνικής ομάδας στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, Ανδρέας Σάμαρης. Από την πλευρά του Τάκης Φύσσας ευχήθηκε οι επιτυχίες της ομάδας να συνεχιστούν. Δείτε το βίντεο του ALPHA.



Σάντος: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε πως δεν ήταν δική του επιλογή να αποχωρήσει αμέσως από τη Βραζιλία μετά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα αλλά η ΕΠΟ του είχε βγάλει εισιτήρια για την Πορτογαλία αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom