Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Α ρε Σοφούλα τι σε βάζουνε και λες.... Δες το βίντεο και κοιτάξου μετά στον καθρέφτη


Οταν για μια υπουργική θεσούλα αναγκάζεσαι να υπερασπιστής το ξεπούλημα της χώρας σου και ταυτόχρονα δεν σου βγαίνει ούτε ένα λογικό επιχείρημα (πως να σου βγει άλλωστε αφού μόλις πριν δύο χρόνια έλεγες τ' αντίθετα!),τότε επαναλαμβάνεις διαρκώς "Δεν είναι έτσι όπως τα λέτε...",αλλά δεν μας λες πως ακριβώς είναι και ενδιάμεσα πετάς και το μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ μπας και τσιμπήσει κανένας!

Εκείνο το "και γιατί να μην πληρώνουν ακριβότερα αυτοί που καταναλώνουν λίγο ρεύμα;..." πως σου ξέφυγε ρε κοπέλα μου;Ασε το παράδειγμα της Κούβας με τη "μηδενική φορολογία για ξένους επενδυτές"!

Μιλώντας η κυρία Σοφία Βούλτεψη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στον κ. Φωτόπουλο και στους συνδικαλιστές, γενικότερα, εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να φερθούν, όπως αρμόζει, σε ένα σύγχρονο συνδικαλιστικό κίνημα και «να πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ, διότι, αυτή τη στιγμή, τους χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στην εξουσιομανία του».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι την Ελλάδα δεν την κυβερνούν συντεχνίες, αλλά η κυβέρνηση!!!Αλήθεια το πιστεύεις αυτό Σοφούλα,γιατί άλλα έγραφες όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ,για θυμήσου κάτι τρόικες,κάτι Τόμσεν,κάτι Μέρκελ,κάτι Τραπεζίτες και πάει λέγοντας....

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος επισήμανε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει στην Ελλάδα ότι κάνει η Κούβα από πέρυσι, που, όπως είπε, έφτιαξε επενδυτικό νόμο με μηδενική φορολογία για ξένους επενδυτές.

Αφιερωμένο το βίντεο για το αρχείο σου Σοφούλα:



Κι επιπλέον δώρο τις δηλώσεις Ταμήλου:"το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, μπορείς να ζήσεις και σε χωριό με λάμπες..."!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom