Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τρέξτε,γέμισε επενδυτές το Καστελόριζο! - Καλεσμένος ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία και ο Σαμαράς (φωτο)

50 πολυεκατομμυριούχοι έπεσαν στα πόδια του!!!
Ασε που αγανάκτησε ο πρωθυπουργός γιατί το νησί δεν έχει γιατρό και υδατοδεξαμενή!!!
Ενδεχομένως με τα ίδια προβλήματα του νησιού να είχε αγανακτήσει κι ο Γιωργάκης το 2010,όταν από κει μας έμπασε στα μνημόνια....
Ζείδωρον

- Oι ξένοι πολυεκατομμυριούχοι έσπευσαν να μιλήσουν στον Α. Σαμαρά για πιθανές επενδύσεις στη χώρα
- Ο ομογενεής επιχειρηματίας Άντριου Λιβέρης είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αργεντινή
- Ο Α. Σαμαράς φέρεται να θύμωσε με δύο σοβαρές ελλείψεις στο ακριτικό νησί του Καστελόριζου
- Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων ο πρωθυπουργός φέρεται να "κατσάδιασε" τρεις υπουργούς

Κάποιοι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Καστελόριζο και συγκεκριμένα στο σπίτι του ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία Άντριου Λιβέρη ο οποίος γιόρταζε στο σπίτι του τα 60ά γενέθλιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του rodosalarm οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ομογενή επιχειρηματία έφτασαν στο ακριτικό νησί με πολυτελείς θαλαμηγούς και ιδιωτικά τζετ, αλλά στην εκδήλωση υπήρχαν όχι πάνω από 100 άτομα και με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.
Ανάμεσά τους ήταν ο έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης, καθώς οι περισσότεροι ξένοι μεγαλοεπιχειρηματίες τον πλησίαζαν και η κουβέντα ήταν γύρω από τις μεγάλες επενδύσεις στη χώρα. 
Μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών ήταν ο γενικός διευθυντής της Coca-Cola και οι πλουσιότεροι επιχειρηματίες της Αργεντινής και του Μεξικό, ενώ δεν έλειψαν και οι ευρωπαίοι πολυεκατομμυριούχοι. 

Ο ομογενεής επιχειρηματίας, Άντριου Λιβέρης που γιόρτασε τα γενέθλιά του είναι αρκετά ψηλά στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και ήδη σκοπεύει να επενδύσει και στην Ελλάδα. 

Με αφορμή την επίσκεψή του ο Αντώνης Σαμαράς στο Καστελόριζο είχε συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τον δήμαρχο Καστελόριζου, Γιώργο Αχλαδιώτη, ενώ του απενεμήθη και τιμητική πλακέτα για το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Όπως δήλωσε στο Rodosalarm οι δήμαρχος του Καστελορίζου, ο πρωθυπουργός εξέφρασε θυμό για δύο συγκεκριμένα προβλήματα του ακριτικού νησιού και συγκεκριμένα για τη μη τοποθέτηση ακόμη μόνιμου γιατρού στο νησί και για την λιμνοδεξαμενή που εδώ και 20 χρόνια είναι τρύπια με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο νησί νερό με υδροφόρο σκάφος, ενώ θα μπορούσε να είχε λυθεί το πρόβλημα οριστικά.

Ο δήμαρχος του Καστελορίζου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους υπουργούς Υγείας, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και χαρακτηριστικά τους είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά από τη Δευτέρα θέλω να δρομολογηθούν λύσεις για τοποθέτηση μόνιμου γιατρού στο Καστελόριζο και επισκευή της λιμνοδεξαμενής ώστε να λυθεί ριζικά το πρόβλημα ύδρευσης του νησιού.

ΠΗΓΗ: RODOSALARM.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom