Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Εφαγε... πόρτα η Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αντώνη Σαμαρά

Ντόρα:"Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι..."

Δεν θα είναι τελικά η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη,το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην νέα Κομισιόν, υπό τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. 

Αυτό της είπε χτες το βράδυ ο ίδιος ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς,σε τηλεφωνική επικοινωνία μόλις 1' που είχαν οι δυό τους.

- Δυστυχώς, Ντόρα, δεν γίνεται..., φέρεται να της είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

- Εντάξει πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι!... φέρεται να απάντησε η πρώην υπουργός, η οποία σε συνομιλητές της χαρακτήρισε σεβαστή την απόφαση του Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες  και αφού έχει απορριφθεί το σενάριο κεντροαριστερής υποψηφιότητας (Δαμανάκη, Κούρκουλας, κλπ.), επικρατέστερος για τη θέση του νέου επιτρόπου είναι ο νυν υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ομως,σύμφωνα με το Παρόν που τυπώθηκε πολύ πριν γίνει το τηλεφώνημα Σαμαρά στη Ντόρα,παίζει γερά για τη θέση του Επιτρόπου και ο Γιώργος Κουμουτσάκος,υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις πρόσφατες εκλογές και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι σχετικές συζητήσεις φέρονται να είναι σε προχωρημένο στάδιο και η τελική απόφαση του πρωθυπουργού,ο οποίος έχει και την έγκριση του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Αγνωστο γιατί ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να ρίξει... πόρτα στη Ντόρα και γιατί φρόντισε να της το ανακοινώσει και μάλιστα να διαρρεύσει ο διάλογός τους στα ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom