Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΑΚ Αγρινίου: Ολημερίς το χτίζανε... κι οι “γύφτοι” το γκρεμίζανε ...


Παράγινε το κακό στην περιοχή του ΔΑΚ Αγρινίου, όπου ασυνείδητοι ΡΟΜΑ για μια ακόμη φορά γκρέμισαν τοίχο του σταδίου. Στην πλευρά του σταδίου που βρίσκεται απέναντι από τα σπίτια των ΡΟΜΑ, γκρεμίζουν συνεχώς σημεία της μάντρας ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση στο στάδιο.

Ένα ακόμη κρούσμα σημειώθηκε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί υπάληλλοι του ΔΑΚ βρέθηκαν απέναντι σε μια τεράστια τρύπα στην δυτική πλευρά της μάντρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr οι ΡΟΜΑ ανοίγουν τρύπες στη μάντρα του ΔΑΚ για να μπορούν να μπάινουν στο χώρο ανενόχλητοι και να κλέβουν. Μάλιστα πριν απο μια εβδομάδα άγνωστοι έκλεψαν από τους 4 πυλώνες φωτισμού τα καλώδια των αλεξικέρευνων με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή προστασία από κεραυνούς.

Με την αφαίρεση των καλωδίων από τους πυλώνες, υπάρχει κίνδυνος στην περίπτωση να μην λειτουργήσει η γείωση που πλέον δεν υπάρχει και να καταστραφούν οι υποσταθμοί των πυλώνων. Αυτό επίσης σημαίνει ένα κόστος δεκάδων χιλιάδων ευρώ αφού θα πρέπει να ατικατασταθούν οι πυλώνες φωτισμού. Εκτός των άλλων στην περίπτωση που πέσει κεραυνός και δεν υπάρχει προστασία (γείωση) οι δημότες και υπάληλλοι που μπορεί να βρίσκονται στο χώρο του σταδίου κινδύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Ο δήμος Αγρινίου σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί από τους υπαλήλλους του ΔΑΚ για τα τελευταία συμβάντα και καλό θα ήταν να μεριμνήσει άμεσα και όχι μετά από πολλούς μήνες όπως έπραξε με την τεράστια τρύπα που είχαν ανοίξει ΡΟΜΑ πριν από ένα χρόνο και μόλις πριν από τις εκλογές του Μαϊου φιλοτιμήθηκαν να την κλείσουν...

Επίσης επειδή ο δήμος έχει συνέχεια ας μην περιμένουν να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή για να δώσει λύση στο θέμα...
http://www.agrinionet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom