Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Τραγωδία στη Μουντιαλική Βραζιλία: Κατέρρευσε υπό κατασκευή κόμβος, δυο νεκροί - Συγκλονιστικές φωτό


Η Βραζιλία του Μουντιάλ και της λάμψης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συνδέεται με ακόμη μια τραγωδία: ανισόπεδο κόμβος υπό κατασκευή στο Μπέλο Οριζόντε κατέρρευσε με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να σκοτωθούν και 19 να τραυματιστούν.

Το Μπέλο Οριζόντε είναι μια από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν έναν από τους ημιτελικούς του Μουντιάλ την ερχόμενη Τρίτη. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι προκάλεσε την κατάρρευση του κόμβου.

Ο ανισόπεδος κόμβος κατέρρευσε και καταπλάκωσε το μπροστινό τμήμα ενός λεωφορείου. Η οδηγός του είναι το ένα από τα δύο θύματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 ότι δύο φορτηγά και ένα επιβατικό αυτοκίνητο επίσης βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας.

Το σημείο του δυστυχήματος είναι περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από το στάδιο Μινεϊράο, όπου θα διεξαχθεί ένας από τους ημιτελικούς του Μουντιάλ την επόμενη Τρίτη και όπου ήδη έχουν διεξαχθεί πέντε αγώνες για το Μουντιάλ,μεταξύ των οποίων και ο πρώτος της Εθνικής μας με την Κολομβία. 

Ο ανισόπεδος κόμβος ήταν ένα από τα έργα υποδομής της πόλης που είχε προγραμματιστεί να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, ώστε να βελτιωθεί το ανεπαρκές σύστημά μεταφορών της, αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί έγκαιρα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom