Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Ζευγολατιό - Διασωληνωμένα δύο ανήλικα παιδιά - Με σοβαρά εγκαύματα δύο ενήλικες


- Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Ζευγολατιό της Κορίνθου
- Δύο αδέρφια οι ιδιοκτήτες, με καθολικά εγκαύματα 90% ο ένας, με εκτεταμένα εγκαύματα 50% ο δεύτερος
- Διασωληνωμένα στο νοσοκομείο Παίδων τα δύο ανήλικα παιδιά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου το οποίο είναι μεσοτειχία με το σπίτι του
- Στο οικόπεδο έκτασης 15 στρεμμάτων βρίσκονταν τα παιδιά που τραυματίστηκαν από το ωστικό κύμα της έκρηξης

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, το εργοστάσιο ήταν ακριβώς δίπλα από την σπίτι του ιδιοκτήτη, ενώ τα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο οικόπεδο έκτασης 15 στρεμμάτων, στο οποίο υπάρχουν αποθήκες.
Το χρονικό της σφοδρής έκρηξης


Σε μία από τις αποθήκες έκτασης 70 τ.μ., σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες και από το οστικό κύμα και την φωτιά που δημιουργήθηκαν, τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο αδέρφια, συνιδιοκτήτες της νόμιμης επιχείρησης βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά του ενός από τους δύο.

Ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού, που ήταν μεσοτειχία με το εργοστάσιο, κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε κι ο απολογισμός της ισχυρότατης έκρηξης ήταν να τραυματιστούν τα δύο ανήλικα παιδιά 7 και 11 χρόνων αντίστοιχα, αλλά και ο πατέρας τους, 39 ετών κι ο 35χρονος αδερφός του.
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
Όλοι τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου βρίσκονται διασωληνωμένα και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
ΦΩΤΟ - korinthostv.gr
Οι ενήλικες βρίσκονται ακόμη στην Κόρινθο κι αναμένεται να μεταφερθούν επίσης στην Αθήνα, ο ένας στο Θριάσιο κι ο δεύτερος στο ΚΑΤ.

Στο "πόδι" βρίσκοναι οι άνδρες της πυροσβεστικής αλλά και οι γιατροί της περιοχής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom