Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Θλίψη στο Αίγιο από την αυτοκτονία 40χρονου που την είχε προαναγγείλει μέσω facebook - Συγκλονίζει η τελευταία του ανάρτηση


Τραγικό τέλος είχε 40χρονος Αιγιώτης (με καταγωγή από Άβυθο) και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ο οποίος το μεσημέρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από την αερογέφυρα στο τέρμα της οδού Όθωνος στο Αίγιο, πάνω από το Δημοτικό Στάδιο.

Ο αυτόχειρας, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το τελευταίο
διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προσωπικά προβλήματα, έπεσε από ύψος δεκάδων μέτρων στη Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ τα αίτια της αυτοκτονίας ερευνώνται από την τοπική αστυνομία.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία του μέσω facebook
Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο 40χρονος από την Άβυθο, περίπου μία ώρα πριν πέσει από την αερογέφυρα στο τέρμα της οδού Όθωνος, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Προφανέστατα, ο άνδρας είχε πέσει θύμα ερωτικής απογοήτευσης και μάλιστα στην ανάρτησή του γράφει ονοματεπώνυμα ακόμα και για όσους, όπως ο ίδιος έγραψε, κάλυπταν την όλη κατάσταση και τον πλήγωσαν.

Ο αυτόχειρας ζητάει συγγνώμη από την οικογένειά του και όσους τον αγαπούν και τελειώνει το τραγικό του μήνυμα έτσι: "Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπεύθυνους για όλη τους τη ζωή"...

Η τελευταία του ανάρτηση είναι η εξής (για ευνόητους λόγους έχουμε σβήσει τα ονόματα):
http://www.filodimos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom