Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα! Tι δεν καταλαβαίνεις;

  — Αν δεν το πιστεύετε δείτε και το βίντεο!!!… Ακόμα δεν καταλαβαίνεις???… Το βίντεο παρουσιάστηκε σαν… ρεπορταζ, του κεντρικού δελτίου του ΣΤΑΡ, με παρουσιάστρια τη… Ζαχαρέα απ την αποφοίτηση του κολλεγίου Αθηνών που ηταν ο γιος της Ρουσόπουλος, μαζι με το γιο του Σαμαρά???… Ακόμα δεν καταλαβαίνεις???…
  — Τότε, πάρε και το σχετικό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρεπορτάζ για το κολέγιο, στο οποίο προεδρεύει ο αδελφός του Σαμαρά!!!
  — Το κολλέγιο Αθηνών υποτίθεται ότι είναι το καλύτερο σχολείο στη χώρα που φοιτούν εκεί οι αυριανοί ηγέτες μας…
  — Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (κολλέγιο Αθηνών) κατήγγειλε τον Ιούλιο του 2012 την αορίστου χρόνου σύμβαση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα (Φυσικός) που υπηρετούσε επί 21 χρόνια στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών και είχε επανειλημμένως αξιολογηθεί θετικά από τη Διεύθυνση του σχολείου (με την τελευταία- θετική – αξιολόγηση να έχει γίνει το σχολικό έτος 2011-2012).
  — Κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων της Γ’ τάξης του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών (Ιούνιος 2012) στο μάθημα της Χημείας και στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως επιτηρήτριας αναγκάστηκε να ανακαλέσει πολλές φορές στην τάξη μαθητή ο οποίος επιχειρούσε να αντιγράψει (ο μαθητής ήταν ο υιός του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά)!!!!!!


— Εν τέλει, αναγκάστηκε να μονογράψει την κόλλα του συγκεκριμένου μαθητή Σαμαρά.
  — Ένα μήνα μετά η Διοίκηση του Κολλεγίου προχώρησε σε εκδικητική καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού. (= την απέλυσαν)
  — Εδώ να πω ότι διοικητής του κολλεγίου Αθηνών είναι ο Αλέξανδρος Σαμαράς αδελφός του πρωθυπουργού που από τότε που ανέλαβε το κολλέγιο πάει απ το κακό στο χειρότερο
  — Η μεγαλύτερη θύελλα ξέσπασε το 2010 όταν αποκαλύφθηκε ότι Ελβετός καθηγητής είχε πουλήσει τα θέματα των εξετάσεων για τα αμερικανικά πανεπιστημία (το γνωστό IB) στους γόνους βαθύπλουτων οικογενειών.
Έτσι, γιοί βιομηχάνων, εφοπλιστών και τραπεζιτών πέρασαν στα φημισμένα αμερικανικά πανεπιστήμια χωρίς να το αξίζουν αλλά έχοντας εξαγοράσει τα θέματα.
Το σκάνδαλο που ξέσπασε τότε στην έδρα του International Baccalaureate ήταν τεράστιο.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές που πούλησαν τα θέματα, έναντι μερικών εκατομμυρίων όπως λέγεται, στους γόνους βαθύπλουτων ελληνικών οικογενειών τιμωρήθηκαν αλλά το σκάνδαλο στην Ελλάδα αποσιωπήθηκε αφού οι περισσότεροι έλληνες εκδότες και καναλάρχες στέλνουν τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους στα καλά σχολεία της χώρας.
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom