Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κ. Μητσοτάκης 1997: «Αν ήμουν στη θέση του Σημίτη ….θα είχα αποπέμψει τον Γ. Αρσένη, όπως έκανα με τον Κανελλόπουλο και το Σαμαρά.»


— (Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 13.12.1997)
— Όλος ο πολιτικός «πολιτισμός» συγκεντρωμένος σ” αυτό το δημοσίευμα!

http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2014/07/1997.html
— Δηλώσεις του Επίτιμου ….απαξιωτικές -ίσως στα όρια του προκλητικού- και απόψεις για γεγονότα ή πρόσωπα (όπως για τον Α. Σαμαρά) ….ομοίως ή και χειρότερα!
— Πολιτικές θέσεις εκφρασμένες με ωμότητα (όπως, «βυζαντινολογίες» η συζήτηση περί «νεοφιλελευθερισμού»).

Περίεργος και μειωτικός ο τρόπος που αναφέρεται στον «πολιτικά ομόδοξο» Κ. Σημίτη !

Ως προφήτης ή μελλοντολόγος δεν έπεσε σε τίποτε μέσα (ιδίως για τον Σημίτη ….του οποίου το άστρο συνεχίζει να μεσουρανεί και «καθοδηγεί» -τώρα- την Ν.Δ στην διακυβέρνηση της χώρας) ….πλην βεβαίως της επιτυχημένης του πρόβλεψης του για την επερχόμενη νεοφιλελευθεροποίηση και τα αντιδημοτικά μέτρα (Τα εφαρμόζει στην εντέλεια -με τις οδηγίες του Αντώνη- ο Κυριάκος ….ο «υπαλληλοφάγος»)

Μερικές από τις δηλώσεις του ….σε κοινωνική εκδήλωση στην οικία της κ. Nτ. Mπακογιάννη!
- K. Μητσοτάκης: Δύει το άστρο του Σημίτη
…, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι «δύσκολα ο Σημίτης θα βγάλει το 1998» ….δύσκολα θα αντιμετωπίσει την κοινωνική αντίδραση. Αναφερόμενος δε στα συμπεράσματά του από τις επαφές που είχε στις HΠA, είπε ότι «το άστρο του κ. Σημίτη αρχίζει να δύει»,.

  • Κατηγόρησε επίσης τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχει το θάρρος να πάρει αντιδημοτικά μέτρα»….σε αντίθεση με την -δικη του- κυβέρνηση της N.Δ.
  • Σχολιάζοντας τη διαφωνία του υπουργού Παιδείας για τη νέα δομή του NATO, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε να έχει αποπέμψει τον κ. Γ. Αρσένη «Eγώ θα τον είχα απομακρύνει, όπως έκανα με τον Κανελλόπουλο και το Σαμαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
  • O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον κ. K. Καραμανλή, για τον οποίο επανέλαβε ότι «είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της N.Δ.». Πρόσθεσε ότι «η N.Δ. είναι σε καλή πορεία και έχει αρχίσει να εισπράττει τη φθορά του ΠAΣOK.
  • Άφησε επίσης αιχμές για τον κ. Έβερτ λέγοντας τι σήμερα το κόμμα είναι πιο δημοκρατικό, ενώ χαρακτήρισε «βυζαντινολογίες» τη συζήτηση περί «νεοφιλελευθερισμού».
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom