Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΤΩΡΑ η πορεία της ΑΔΕΔΥ - Στις 19.00 το συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ στο Σύνταγμα


24ωρη απεργία έχει κηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ κατά των απολύσεων, της διαθεσιμότητας αλλά και των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις. Αυτή την ώρα γίνεται πορεία της ΑΔΕΔΥ προς την Βουλή.

Λόγω της απεργίας δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, ενώ συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, γι’ αυτό και σήμερα τα νοσοκομεία της χώρας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.


Απεργούν επίσης οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού και σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων, επισκεπτήρια συνηγόρων και παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.
Κανονικά όμως θα γίνονται οι αποφυλακίσεις, οι μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησης τους (6μηνο/12μηνο), οι μεταγωγές κρατουμένων προς τα δικαστήρια όταν υπάρχει περίπτωση παραγραφής ή συμπλήρωσης 18μήνου, οι τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών.
Σήμερα, στο μεταξύ, εκδικάζεται και η προσφυγή του Δημοσίου με την οποία ζητά να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή διαρκείας της ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης. 

Στις 19.00 το συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ στο Σύνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom