Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τι πίνεις ρε Σοφούλα αξημέρωτα και δεν μας δίνεις! (βίντεο από το στασίδι του ΑΝΤ1)

Σήμερα η κοπέλα βγήκε να μας μιλήσει για τη Δημοκρατία,τις Δικαστικές αποφάσεις που γίνονται... σεβαστές,για τους συνδικαλιστές,για τους πατριώτες που... δεν θέλουν πίσω τα χρήματά τους τώρα κι άλλα φαιδρά και τρομερά

Προφανώς η κυρία Βούλτεψη έχει μόνιμο στασίδι στον ΑΝΤ1,αφού κάθε πρωί-αξημέρωτα ξεκινάει από κει τη δύσκολη δουλειά της!Κουρασμένη και νυσταγμένη μας φάνηκε....,αλλά η τσιρίδα τσιρίδα....

«Δεν υπάρχει "καλή" και "κακή" ΔΕΗ», διευκρίνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για δύο εταιρείες που θα είναι ανταγωνιστικές. «Είναι πλήρως εξισωμένες οι δύο ΔΕΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά, με αφορμή το νομοσχέδιο που προωθείται και αφορά τη "μικρή" ΔΕΗ.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική του ΑΝΤ1, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι η κυβέρνηση χαιρετίζει την υπεύθυνη στάση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, του Σπάρτακου και των άλλων σωματείων, «που έδειξαν με τον τρόπο τους ότι η δημοκρατία λειτουργεί, διότι στη δημοκρατία οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές», τονίζοντας ότι, όταν λειτουργεί η δημοκρατία σε μία χώρα, λύσεις βρίσκονται.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν μπορεί να υπάρχει απεργία, χωρίς ούτε ένα συνδικαλιστικό αίτημα.

Σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Καραλευθέρη για την αξία της ΔΕΗ, ο οποίος επικαλέστηκε στοιχεία του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης, κ. Φώσκολου, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι αυτοί οι αριθμοί δεν υπάρχουν πουθενά. «Βεβαίως, υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις που γίνονται. Όταν μία επιχείρηση δεν έχει ρευστό, δεν έχει κεφάλαια, για να κάνει τον εκσυγχρονισμό που χρειάζεται, να αναπτυχθεί στην περιοχή ενεργειακά και να αναπτύξει τις υποδομές της, πρέπει να βρει χρήματα. Μέχρι στιγμής, τα 2 στα 3 ευρώ της ΔΕΗ πηγαίνουν στη μισθοδοσία»», δήλωσε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμενα ο μπαμπας μου..........

Read more: Go to TOP and Bottom