Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τσίμπησε βαθμό ο Παναθηναϊκός στο Βέλγιο,0-0 με τη Σταντάρ Λιέγης


Από το Βέλγιο και την έδρα της Σταντάρ Λιέγης,ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος ο Παναθηναϊκός,στην πρώτη αναμέτρησή του για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.Μόνο 12.000 χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο,χωρητικότητας 28.000 θέσεων,μεταξύ των οποίων περίπου 700 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Παρότι η ομάδα του Παναθηναίκού δεν είχε παιχνίδια στα πόδια της,σ' αντίθεση με τους Βέλγους,στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κορυφαίο τον Κοτσόλη!

Δίκαια πήρε την ισοπαλία,αν και θα μπορούσε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις!

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο,ενώ στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή την υπεροχή.

Στο 53' ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε μόνος την κεφαλιά, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ...

Στο 57' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό: Ο Ατζαγκούν βρήκε τον Πέτριτς μέσα στην περιοχή αλλά ο Κροάτης αντί να σουτάρει προσπάθησε να βρει τον Μπεργκ και ο Καβασίμα με τα πόδια μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 63' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό:Σουτ του Σίλντενφελντ μέσα από την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο!

Στο 65' κι άλλη φάση για τον Παναθηναϊκό:Παράλληλη μπαλιά του Νάνο, ο Ατζαγκούν έβαλε άτσαλα το κορμί του και πλάσαρε άουτ.

Στο 90' κινδύνεψε σοβαρά ο Παναθηναϊκός,αλλά ο Κουτρουμπής έκοψε ψύχραιμα τον Εζεκιέλ.

Αν το πίστευε ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη μέσα στην έδρα της Σταντάρ,καθώς οι γηπεδούχοι μετά το 70 φάνηκε να μένουν από δυνάμεις!

Και η ισοπαλία όμως καλή είναι,ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση...

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Τεσέιρα, Σίμαν(61' Μπόκου), Σταμ(87' Μίλετς), Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Γκονζάλες, Μαρκέ, Μπια(82' Μπομπό), Ντε Καμάργκο, Εζεκιέλ

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες(71' Καρέλης), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν(85' Κλωναρίδης), Νάνο, Μπεργκ, Πέτριτς(64' Πράνιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom