Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η FIFA έλυσε όλα τα προβλήματα και τώρα "ψάχνει" το μποξεράκι του Νεϊμάρ

Που 'σαι ρε γίγαντα Πανούση που ταργουδούσες χρόνια πριν:"όλο το έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες"!...απλά τώρα το έθνος έγινε όλος ο πλανήτης

Σύμφωνα με τον Independent, η FIFA ελέγχει τον διεθνή βραζιλιάνο Νεϊμάρ για να βρει το μποξεράκι που φορούσε στον αγώνα με το Καμερούν. Ο λόγος είναι πάρα πολύ σοβαρός καθώς η εταιρεία παραγωγής του δεν είναι σπόνσορας του Μουντιάλ.

Το Μουντιάλ μπορεί τύποις να είναι η κορυφαία γιορτή του παγκόσμιου
ποδοσφαίρου,ουσιαστικά όμως είναι ένα τεράστιο οικονομικό πανηγύρι των διαφημιστών, καθώς όλοι οι σπόνσορες έχουν πέσει πάνω στους ποδοσφαιριστές για τα ρούχα που φοράνε, αλλά και για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Ωστόσο αυτό που αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Independent δεν έχει προηγούμενο, καθώς  υποστηρίζει ότι η FIFA ελέγχει τα...εσώρουχα του Βραζιλιάνου σούπερ-σταρ!

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα φάνηκε να φοράει ένα μποξεράκι της Blue Man στον αγώνα με το Καμερούν,μιας εταιρείας η οποία δεν είναι σπόνσορας του Μουντιάλ, με αποτέλεσμα η FIFA να ελέγχει πλέον τον Νεϊμάρ για να το διαπιστώσει.

Η πλάκα είναι πως,αν όντως η FIFA διαπιστώσει κάτι τέτοιο, τότε ο Νεϊμάρ έχει παραβιάσει τον πειθαρχικό της κώδικα και απειλείται με τιμωρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom