Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

"Για την Ελλάδα ρε γαμώτο γυμνή στο Σύνταγμα θα βγω"! ...και βγήκε (φωτο)

Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάμε τελικό τι μένει να δούμε;
Παλιά η κάθε "μόδα" έκανε 50 χρόνια να φτάσει στην Ελλάδα.Με τη νέα τάξη πραγμάτων και το διαδίκτυο ότι π@π@ρι@ γίνεται στον κόσμο την επόμενη μέρα αναπαράγεται κι εδώ χωρίς να σοκάρει πια κανέναν.
Αλλωστε χτες γνωστή τηλεπαρουσιάστρια (λέγε με Μελέτη) έκανε εκπομπή φορώντας το σουτιέν και το σορτσάκι της για χάρη της... Εθνικής μας τηλεθέασης!
Μπορεί να φταίει κι ο καύσωνας,ποιος ξέρει...
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο....
Ζείδωρον

Το είπε και το έκανε η Μαρία Αλεξάνδρου, γνωστή ... σταρ ακολούθησε τη μόδα των πορνοστάρ ανά τον κόσμο που για να σηκώσουν ψηλά το... ηθικό κάνουν διάφορα και έτσι έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί. Να βγει γυμνή στο Σύνταγμα εάν προκριθεί η εθνική Ελλάδος στους 16 του Μουντιάλ...


Το... σοκ που περίμενε περαστικούς και τουρίστες ήταν μεγάλο. Το να βλέπεις μια κοπέλα μέρα μεσημέρι να πηγαίνει στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος και να βγάζει τα ρούχα της ... δεν είναι και λίγο.

Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso
Σύμφωνα με την Espresso, απ' όπου και οι φωτογραφίες η πορνοστάρ το 'χε υποσχεθεί. Αν περνούσε η εθνική θα έβγαζε τα ρούχα της.
Παρακολούθησε τον αγώνα, βγήκε στους δρόμους πανηγύρισε και το πρωί πήγε σύνταγμα για να εκπληρώσει... το τάμα της.

Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso
Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso


Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso
newsit

Η Μελέτη κράτησε την υπόσχεσή της

Η Ελεονώρα Μελέτη το είχε πει. Αν η Εθνική περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, θα εμφανιστεί στη εκπομπή της με μαγιό. Η Εθνική ομάδα το καθήκον της το έκανε και με τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.Και η Μελέτη κράτησε εν μέρει την υπόσχεσή της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom