Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΚΟΣΤΑ - ΚΟΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στα βαθιά νερά του παγκοσμίου χάρτη πάει η Ελλάδα και ένας ύφαλος είναι αρκετός για να βυθίσει το εθνικό καράβι. Αν έδειξε κάτι ο ιστορικός αγώνας με την ομάδα της Αφρικής είναι ότι η χώρα χρειάζεται νέο αίμα. 

Ένα νέο τερματοφύλακα, ένα "νέο" αρχηγό, ένα νέο γκολτζή. Ανθρώπους που έχουν όνειρα και δύναμη ψυχής για να τα πραγματοποιήσουν. Ανθρώπους που έκαναν τα μεγάλα αστέρια της Αφρικής να φαντάζουν ακίνδυνα, με μία μόνο φάση στα καρέ ενός άγνωστου τερματοφύλακα της εθνικής σε όλο τον αγώνα.

Το γνώριμο παιχνίδι της καλείται να εφαρμόσει και το βράδυ της Κυριακής η Εθνική Ελλάδας επιδιώκοντας αυτή τη φορά δύο αποτελέσματα και ένα γκολ που θα την οδηγήσει στις ολλανδικές αποικίες.

Ο προπονητής κ.Σάντος έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανένα για τις τελευταίες επιλογές του στο τιμόνι της ομάδας. Το αποτέλεσμα θα τον δικαιώσει ή θα τον αποχαιρετήσει. Αυτό που τον οδήγησε ίσως στην αποχώρηση του, η συμμετοχή παικτών που επιβάλλονταν από ένα δίκτυο επηρεασμού  της κοινής γνώμης, παραγόντων του ελληνισμού και ατζέντηδων ακριβών μεταγραφών με χρήμα αμφιβόλου προελεύσεως, τώρα φαντάζει ανίσχυρο να επιβάλλει τους όρους του αδιαφορώντας πάντα για το αποτέλεσμα του αγώνα και της χώρας.

Η Ελλάδα αλλάζει και ο κ.Σάντος έχει το δικαίωμα να επιλέγει, οι παίχτες να αγωνίζονται και ο λαός να ελπίζει.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και μένει να δούμε αν το σφύριγμα της έναρξης του σημερινού αγώνα θα βρει το καράβι της εθνικής αξιόπλοο και το σφύριγμα της λήξης νικηφόρο...

Σχόλιο Ζείδωρον:Κι εδώ να σταματήσει το ταξίδι της Εθνική μας προς την Ιθάκη φτάνει και περισσεύει και την ευχαριστούμε!Ηταν καλό και διδακτικό... είχε πίκρα,είχε αγωνία,μας έδωσε και απρόσμενη χαρά κι ίσως στο τελευταίο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού να 'γινε και η υπέρβαση!
Ας μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom