Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Μια γυναίκα νεκρή κι ένας άντρας σοβαρά τραυματίας στους πανηγυρισμούς των Κολομβιανών για την πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ !


Μια νεαρή γυναίκα μόλις 25 ετών, βρήκε τραγική κατάληξη από πυροβολισμούς κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στην Μπογκοτά για την πρόκριση της Κολομβίας απέναντι στην Ουρουγουάη κι ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά!

Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες Κολομβιανοί κατέκλυσαν το κέντρο
της πρωτεύουσας Μπογκοτά, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας στους «8» του Μουντιάλ, μετά τη νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη με 2-0. Δυστυχώς, όμως μία νεαρή γυναίκα μόλις 25 ετών σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της «γιορτής».

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, η γυναίκα σκοτώθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα, καθώς πολλοί από τους συγκεντρωμένους ξεκίνησαν να πυροβολούν στον αέρα.

Εκτός από την άτυχη γυναίκα, ακόμα ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά.Το περιστατικό συνέβη σ' ένα προάστιο της Μπογκοτά, την Μπόσα και ο Δήμαρχος, Ρικάρντο Μπονίγια τόνισε: «Μία γυναίκα σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Πρέπει να είμαστε πιο συνετοί», ενώ από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Ροντόλφο Παλομίνο, πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να μετατρέπουμε την χαρά της νίκης σε δάκρυα».
http://www.pamesports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom