Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Στα πέναλτι 3 -2 προκρίθηκε η Βραζιλία σε βάρος της Χιλής

Στα πέναλτι κρίθηκε το πρώτο ματς στη φάση των "16",όπου ο Ζούλιο Σέζαρ και ο Μπράβο  απέκρουσαν από 2 πέναλτι κι ένα πήγε στο δοκάρι της Βραζιλίας!
Μαχητές οι Χιλιανοί και μ' έναν τερματοφύλακα όνομα και πράμα... Μπράβο!

Η φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε απόψε στις 19:00 ώρα Ελλάδος,καταμεσήμερο στη Βραζιλία, στο γήπεδο του Μπέλο Οριζόντε με το παιχνίδι ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και στη Χιλή.

Χρειάστηκαν 120' αγώνα και η διαδικασία των πέναλτι για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους οι δύο ομάδες,αφού στην κανονική διάρκεια έμειναν ισόπαλες με 1-1.

Πρώτη ομάδα που πέρασε στους "8" η Βραζιλία 

Οι Βραζιλιάνοι σίγουρα υπερείχαν,τουλάχιστον σωματικά,είχαν τον έλεγχο του αγώνα,είχαν τις ευκαιρίες κι απ' την άλλη οι Χιλιανοί είχαν πάθος για διάκριση κι έναν τερματοφύλακα για χίλια Μπράβο!

18 ΓΚΟΛ για την Βραζιλία:Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε το κόρνερ απ´ τα δεξιά, ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ήταν ο Νταβίντ Λουίζ που την έσπρωξε στα δίχτυα της Χιλής.

32 ΓΚΟΛ για την Χιλή:Χουλκ και Μαρσέλο έκαναν λάθος συνεργασία, ο Βιδάλ έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Αλέξις Σάντσες και ο άσος της Μπαρτσελόνα "εκτέλεσε" τον Ζούλιο Σέζαρ.

Τα λεπτά κυλούσαν,το γκολ δεν έρχονταν και τα πόδια των Βραζιλιάνων βάραιναν όλο και περισσότερο.Στην παράταση οι Χιλιανοί αμύνονταν σθεναρά και τραυματίζονταν συνεχώς με σκοπό να πάνε στα πέναλτι.Κι όμως στη λήξη της παράτασης (120') ο Πινίγια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Βραζιλίας!

Μοιραία έφτασε η ώρα της εκτέλεσης.... των πέναλτι,όπου και πάλι μοιραίος αποδείχτηκε ο Πινίγια που έχασε το πρώτο πέναλτι από πλευράς Χιλής.Ο Γουίλαν έχασε το δεύτερο πέναλτι που χτύπησε η Βραζιλία.Στο καπάκι ο Σάντσες χάνει το τρίτο για τη Χιλή.Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Μπράβο ν' αποκρούσει πέναλτι του Χουκ..
2-2 το σκορ στα πέναλτι,πετυχαίνει το 3-2 ο Νεϊμάρ εκτελώντας το τελευταίο για τη Βραζιλία και το πέμπτο της Χιλής,που εκτελεί ο Χάρα,καταλήγει στο δοκάρι και σώνεται από έμφραγμα η Βραζιλία!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Βραζιλία (Λουίς Φιλίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Αλβες, Μαρσέλο, Φερναντίνιο(73' Ραμίρεζ), Λουίζ Γκουστάβο, Οσκαρ (106' Γουίλαν), Νεϊμάρ, Χουλκ, Φρεντ(64' Τζο).

Χιλή (Χόρχε Σαμπάολι): Μπράβο, Μεδέλ(108' Ρόχας), Χάρα, Σίλβα, Μένα, Ισλα, Αράνγκις, Ντίας, Βιδάλ(87'Πινίγια), Αλέξις Σάντσες, Βάργκας(56'Γκουτιέρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom